ΑΘΗΝΑ
08:33
|
24.04.2024
Οι πληροφορίες που αναφέρονται στο άρθρο της Kommersant είναι αληθινές", ξεκαθάρισε η Μαρία Ζαχάροβα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τα δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης που υποστηρίζουν ότι η Μόσχα διαθέτει μεγάλο αριθμό αποδεικτικών στοιχείων σχετικά με την παρέμβαση αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών και εταιρειών πληροφορικής στις ρωσικές εκλογές είναι σωστά, δήλωσε την Τρίτη η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα.

“Οι πληροφορίες που αναφέρονται στο άρθρο της Kommersant είναι αληθινές”, ξεκαθάρισε η Μαρία Ζαχάροβα.

Την Τρίτη, η εφημερίδα Kommersant ανέφερε, επικαλούμενη διπλωματική πηγή, ότι η Ρωσία έχει “κολοσσιαία ποσότητα” αδημοσίευτων πληροφοριών σχετικά με την παρέμβαση των ΗΠΑ στις ρωσικές εκλογές.

Νωρίτερα, η Ζαχάροβα επεσήμανε ότι, σύμφωνα με τον ρωσικό εθνικό παρατηρητή πληροφορικής, οι διευθύνσεις IP που σχετίζονται με την τεχνική υποστήριξη της εφαρμογής “Smart Vote” βρίσκονται κυρίως στις ΗΠΑ, προσθέτοντας ότι οι προγραμματιστές της συνδέονται με το Πεντάγωνο.

Υπενθυμίζεταιότι ο υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, είχε δηλώσει ότι η Μόσχα παρακολουθεί στενά τις καθημερινές προσπάθειες παρέμβασης των δυτικών εθνών στην εσωτερική και εξωτερική πολιτική της Ρωσίας.

“Οι Δυτικοί συνάδελφοί μας δεν κρύβουν ότι πολλοί από αυτούς θα προτιμούσαν να αντιμετωπίσουν μία αδύναμη Ρωσία, μία Ρωσία που είναι έτοιμη για οποιεσδήποτε παραχωρήσεις. Παρατηρούμε, σχεδόν κάθε μέρα, προσπάθειες επηρεασμού της εσωτερικής και εξωτερικής πολιτικής μας”, είχε υπογραμμίσει.

Πηγή: Tass

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νέες κυρώσεις των ΗΠΑ στο Ιράν για κακόβουλη διαδικτυακή δραστηριότητα

Ενέκρινε και το Κογκρέσο το πακέτο των 95 δισ. για Ουκρανία-Ισραήλ

Σχέδιο Ανάν: Το βροντερό όχι των Ελληνοκυπρίων, η  εξαγορά των συνειδήσεων και οι παραχαράκτες

Το μεγάλο «Όχι» του 2004: Η δεύτερη επανάσταση των Κυπρίων

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα