ΑΘΗΝΑ
08:55
|
16.04.2024
Κατά μέτωπο επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αναφορικά με την κάλυψη που συνεχίζει να παρέχει στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Κατά μέτωπο επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία (ΠΣ), αναφορικά με την κάλυψη που εξακολουθεί να παρέχει στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο μετά τη χθεσινή δημοσίευση της ιστοσελίδας meaculpa.gr ( η οποία θεωρείται ότι απηχεί τις θέσεις του βουλευτή της ΝΔ), και η οποία δημοσίευε ονόματα ανήλικων παιδιών που μοιάζουν ξένα αλλά και μιας δασκάλας νηπιαγωγείου στην Αθήνα.

Η αξιωματική αντιπολίτευση υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της ότι η σιωπή του πρωθυπουργού «ουσιαστικά επικροτεί το κρεσέντο μισανθρωπισμού του βουλευτή του εναντίον νηπίων», ενώ προσθέτει ότι «οι δικαιολογίες του Μπογδάνου για τη φασιστική αποκάλυψη των ονομάτων νηπίων είναι τραγικές.

Υπενθυμίζεται πως ο ΣΥΡΙΖΑ με πρωινή του ανακοίνωση καλούσε τον πρωθυπουργό να διαγράψει από την ΚΟ της ΝΔ τον Κ. Μπογδάνο, ενώ το ΚΚΕ χαρακτήρισε «εθνικό χαφιέ» τον βουλευτή της ΝΔ σε σχόλιο του Γραφείου Τύπου του.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:

«Οι δικαιολογίες του Μπογδάνου για τη φασιστική αποκάλυψη των ονομάτων νηπίων είναι τραγικές. Ακόμη πιο τραγική είναι η στάση του κ. Μητσοτάκη. Με τη σιωπή του ουσιαστικά επικροτεί το κρεσέντο μισανθρωπισμού του βουλευτή του εναντίον νηπίων, αντί να τον διαγράψει. Δεν τόλμησε να τον διαγράψει γιατί ο ίδιος είναι Μπογδάνος. Μπορεί να τον κρατάει εφεδρεία για το Υπουργείο Υγείας.

Δεν προξενεί καμία εντύπωση. Τα ίδια έκανε και με το σεξιστικό παραλήρημα του κ. Καλλιάνου κατά 17χρονης, που έχει καταγγείλει βιασμό. Τα ίδια έκανε και όταν ο κ. Λοβέρδος νομιμοποιούσε την ενδοοικογενειακή βία λέγοντας ότι μπορεί κάποιος να χτυπά τη γυναίκα του αλλά να είναι καλός πατέρας. Και όταν οι ευρωβουλευτές της ΝΔ καταψήφιζαν το δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση.

Έχοντας μαζέψει ό,τι ακροδεξιό απολειφάδι υπάρχει στη ΝΔ και υπουργοποιώντας τους υμνητές της Χούντας ο κατά τα άλλα ”κεντρώος” κ. Μητσοτάκης ψαρεύει στα θολά νερά της Χρυσής Αυγής.»

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Άλλο Ιράν, άλλο Βρετανία…

Κατάπιε τη γλώσσα του σήμερα ο Βρετανός ΥΠΕΞ όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε τι θα έκανε εάν εχθρική χώρα βομβάρδιζε βρετανικό προξενείο.
ΣΥΝΑΦΗ

Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του ΜέΡΑ25

Νεκροί άλλοι δύο Παλαιστίνιοι απόψε από επίθεση εποίκων στη Δυτική Όχθη

Νέες καταγγελίες Παλαιστινίων για βασανιστήρια από τον στρατό

Το ισραηλινό συμβούλιο πολέμου αποφάσισε επώδυνα αντίποινα κατά του Ιράν

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα