ΑΘΗΝΑ
12:20
|
25.04.2024
Δεν άντεξε ο σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μετακόμισε σε νέο "φτωχικό" μία εβδομάδα αφότου επέστρεψε στο Λονδίνο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το “φτωχικό” του, αξίας 6 εκατ. ευρώ, μία μόνο εβδομάδα μετά από την επιστροφή του στο Ηνωμένο Βασίλειο, επειδή τον κρατούσαν ξύπνιο όλη τη νύχτα τα πρόβατα που βέλαζαν στο διπλανό κτήμα.

Ο Ρονάλντο, η εκλεκτή του Τζωρτζίνα Ροντρίγκεζ και τα τέσσερα παιδιά τους ζούσαν στην έπαυλη που γειτνίαζε με τα πρό΄βατα αφότου ο 36χρονος επέστρεψε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη Sun, η οικογένεια αναγκάστηκε να μετακομίσει, και διαμένει πλέον σε νέα έπαυλη αξίας 3 εκατομμυρίων λιρών στο Chesire, αφενός λόγω του ενοχλητικού βελάσματος των ζωντανών και αφετέρου για λόγους ασφαλείας.

Όπως σημειώνει στη Sun πηγή από το περιβάλλον τους, ο Ρονάλντο είναι ένας πραγματικός επαγγελματίας που επενδύει στην ξεκούρασή του μετά τους αγώνες. Ωστόσο, ο θόρυβος από τα πρωινά βελάσματα δεν του επέτρεπε να ξεκουραστεί οπότε αποφασίστηκε ότι ήταν καλύτερο αυτός και η οικογένειά του να μετακομίσουν.

Το νέο σπιτικό τους λέγεται ότι διαθέτει αίθουσα κινηματογράφου, πισίνα και γκαράζ τεσσάρων αυτοκινήτων. Διαθέτει επίσης κάμερες CCTV, ηλεκτρικές πύλες εισόδου και περιπολείται από φύλακες, γεγονός που βοηθά την οικογένεια να αισθάνεται ασφαλής.

Από την πλευρά του ο σταρ της Γιουνάιτεντ περιμένει να κοπάσει ο ντόρος που ξέσπασε με την επιστροφή του στην ομάδα, ώστε να ξεναγίσει την αγαπημένη του στα αξιοθέατα της περιοχής.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νίκαια: Δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο

Στον Άρειο Πάγο μήνυση γονέα θύματος των Τεμπών

Moulin Rouge… χωρίς φτερά-Κατέρρευσε τμήμα του κόκκινου μύλου

Αποδοκιμασία του Μάικ Τζόνσον στο Κολούμπια

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα