ΑΘΗΝΑ
01:43
|
27.04.2024
Αφορμή η ανάρτηση της ράπερ ότι το εμβόλιο κατά της Covid-19 προκάλεσε ανικανότητα και πρήξιμο στους όρχεις σε φίλο του ξαδέρφου της.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η ράπερ Νίκι Μινάζ λέει ότι κατέληξε στη “φυλακή του Twitter” επειδή ξεκίνησε μια διαδικτυακή συζήτηση για τις πιθανές παρενέργειες του εμβολίου κατά του νέου κορονοϊού στο… Τρινιντάντ. Η Νίκι Μινάζ σε ανάρτησή της έγραψε ότι το εμβόλιο προκάλεσε “ανικανότητα και πρήξιμο των όρχεων” σε έναν φίλο του ξαδέρφου της στο Τρινιντάντ, γεγονός που εξόργισε την κυβέρνηση της νησιωτικής χώρας. Μάλιστα, ο υπουργός Υγείας του Τρινιντάντ και Τομπάγκο, Δρ. Τέρενς Ντεγιασίνχ, έκανε δηλώσεις στην τηλεόραση για να διαψεύσει τη ράπερ. “Είμαστε υποχρεωμένοι από την πλευρά να ελέγξουμε και να εξετάσουμε αν είναι τελείως ψευδής ή αν υπάρχει κάποια δόση αλήθειας στον ισχυρισμό της κυρίας Μινάζ”, είπε ο υπουργός Υγείας και πρόσθεσε, “δεν υπάρχει καμία αναφορά για μια τέτοιου είδους παρενέργεια, όπως το πρήξιμο των όρχεων, στο Τρινιντάντ και ο ισχυρισμός αυτός είναι τελείως ψευδής”.

Η επίμαχη ανάρτηση της ράπερ

“Ο ξάδερφός μου στο Τρινιντάντ δεν θα κάνει το εμβόλιο, γιατί ο φίλος του που το έκανε έμεινε ανίκανος. Οι όρχεις του πρήστηκαν. Ο φίλος του επρόκειτο να παντρευτεί σε μερικές εβδομάδες, τώρα το κορίτσι ακύρωσε τον γάμο. Οπότε προσευχηθείτε και βεβαιωθείτε πως είστε σίγουροι για την απόφασή σας, όχι εκφοβισμένοι” έγραψε η Νίκι Μινάζ. Η ίδια εξήγησε ότι δεν έχει πρόβλημα με τον κόσμο που εμβολιάζεται, αλλά ήθελε να κάνει ένα σχόλιο για το δικαίωμα κάποιων να είναι επιφυλακτικοί και να μην εμβολιάζονται παρά τη θέλησή τους. Η Νίκι Μινάζ δεν παρέστη στο φετινό Met Gala γιατί, όπως είπε, ένας από τους όρους συμμετοχής ήταν να έχει εμβολιαστεί – και κάτι τέτοιο δεν δέχεται να της επιβληθεί.   

Πολλοί γνωστοί παρουσιαστές της αμερικανικής τηλεόρασης επέκριναν τη Νίκι Μινάζ. Ο Τζίμι Κίμελ δήλωσε χιουμοριστικά ότι θέλει να πάρει συνέντευξη από τον ξάδερφο της Μινάζ: “Αν οι όρχεις σου πρήστηκαν, η ερώτηση δεν είναι αν έκανες το εμβόλιο, είναι τι άλλο έκανες στην περιοχή αυτή φίλε;”.

Οι περισσότεροι χρήστες της έγραψαν να πάρει πληροφορίες από ειδικούς και όχι από το οικογενειακό της περιβάλλον και από φίλους που μπορεί να έχουν… σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. Το δίκτυο Fox News δεν ήταν τόσο επικριτικό.

Αντίδραση υπήρξε και από τον πρωθυπουργό της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος έσπευσε να τονίσει πως δεν γνωρίζει τη ράπερ και να προτρέψει τους πολίτες να ακούν τους ειδικούς. Η απάντηση της ράπερ ήρθε σε ένα βίντεο: “Πήγα σχολείο με την Μάργκαρετ Θάτσερ και μου είπε καλά πράγματα για εσάς. Θα ήθελα να σας στείλω το portfolio με τη δουλειά μου μιας και δεν με ξέρετε. Είμαι μία μεγάλη, μεγάλη σταρ στις ΗΠΑ”.

Μετά τις αντιδράσεις η ράπερ επιχείρησε να τα μαζέψει λέγοντας: “Είστε έξαλλοι που είμαι ο εαυτός μου; Είστε έξαλλοι που το ίντερνετ δεν μπορεί να με τρομάξει;”.


Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μέρες Καριέρας αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Κληρώθηκαν οι δικαιούχοι του προγράμματος Τουρισμός για Όλους 2024

Αμερική: Γη της υποκρισίας, της καταστολής και της βίας…

Φωτιά στη Νέα Σμύρνη: Απεγκλωβίστηκε γυναίκα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα