ΑΘΗΝΑ
12:30
|
26.04.2024
Ο Τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης εξέφρασε την πεποίθησή του για τη σίγουρη νίκη του κόμματός του στις επόμενες εκλογές
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τη βεβαιότητα ότι όποτε και να γίνουν εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα και ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα συγκροτήσει από την πρώτη Κυριακή προοδευτική κυβέρνηση, εξέφρασε μιλώντας στο περίπτερο του Οικονομικού Ταχυδρόμου στη ΔΕΘ, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης.

Μιλώντας για τα προτάγματα της εποχής, ο κ. Ζαχαριάδης ανέφερε ότι τώρα που βρισκόμαστε στην πανδημία του κοροναϊού, οφείλουμε να απαντήσουμε στη διαχείριση της, στην ακρίβεια αλλά και σε μία σειρά από άλλες προκλήσεις.

Σχολιάζοντας κάποια δημοσκοπικά ευρήματα που δείχνουν ότι ορισμένοι από τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ λένε ότι δεν έχουν εμβολιαστεί, ο κ. Ζαχαριάδης σημείωσε πως «όσοι θέλουμε να φύγει ο Μητσοτάκης, πρέπει να εμβολιαστούμε, να φτιαχτεί το τείχος ανοσίας και να γίνουν εκλογές. Ο λαός να στείλει τη ΝΔ στην αντιπολίτευση».

Σχετικά με το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, σημείωσε πως δεν πρέπει να γίνουν εκλογές με μειωμένη κινητικότητα.

«Τις εκλογές δεν τις επιβάλει η Αντιπολίτευση. Όσο γρηγορότερα γίνουν τόσο καλύτερο για τη χώρα. Ο Μητσοτάκης είναι πρόβλημα για τη χώρα» είπε.

Εμφανίστηκε δε, βέβαιος, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα στις εκλογές και η Δεξιά – όπως είπε –  μειοψηφία. «Ο Τσίπρας θα συγκροτήσει από την πρώτη Κυριακή προοδευτική κυβέρνηση».

ΠΗΓΗ: To Bήμα

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ιδιωτικά Πανεπιστήμια: Κινητοποίηση φοιτητών έξω από τα γραφεία της CVC

Θεσσαλονίκη: 44χρονος πυροβόλησε και σκότωσε σκύλο στη Θέρμη

Σάντερς προς Νετανιάχου: «Δεν είναι αντισημιτισμός να λέει κανείς ότι έχετε σκοτώσει 34.000 Παλαιστίνιους»

Ιερώνυμος: Δεν κάνουμε ούτε αυτό που θα μας πει ο κ. Βελόπουλος, ούτε άλλος πολιτικός

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα