ΑΘΗΝΑ
23:46
|
08.06.2026
Χριστιανικές οργανώσεις αντιτίθενται στο νέο μάθημα κάνοντας συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Παιδείας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στο νέο μάθημα της Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης στα σχολεία ξεκίνησαν λίγο μετά τις 17.00 σήμερα το απόγευμα έξω από το Υπουργείο Παιδείας μερικές εκατοντάδες άτομα, τα περισσότερα μέλη εκκλησιαστικών οργανώσεων.

Το πλήθος εκατοντάδων ατόμων (μεταξύ των οποίων ιερείς, γονείς και μαθητές γυμνασίων) αντιτάχθηκαν με συνθήματα και πανό στο νέο μάθημα ισχυριζόμενα πως η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση “είναι υπόθεση της οικογένειας” και πως οι γονείς “δεν παραχωρούν το δικαίωμα αγωγής των παιδιών μας σε άλλους όταν πρόκειται για προσωπικά – ιδιωτικά θέματα”.

Θεωρούν επίσης ότι με το νέο μάθημα επιχειρείται η υποβάθμιση του ρόλου των γονιών και κηδεμόνων και η ανατροπή “παραδοσιακών,θρησκευτικών ή οικογενειακών αρχών”.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αίγιο: Συνελήφθη 55χρονος που καταζητούνταν για δολοφονία στην Αυστραλία μετά από δεκαετίες

Αλβανία: Ο Ράμα θα συνεχίσει με το πολυτελές θέρετρο που συνδέεται με τον Κούσνερ παρά τις διαμαρτυρίες

Πέθανε ο δημοσιογράφος Γιάννης Δράζος

Πυρκαγιά σε αγροτική περιοχή στο Κάτω Σχολάρι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα