ΑΘΗΝΑ
13:31
|
25.04.2024
Μου είπαν πως αν εμβολιαστούμε, τότε στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο τα έξυπνα όπλα θα τους βρουν και θα τους εξολοθρεύσουν πρώτους.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Απίστευτα πράγματα μετέφερε πως του είπαν μέλη του αντιεμβολιαστικού κινήματος ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερώνυμος, με αφορμή την απόφαση του Ιεράρχη να ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί στους Ιερούς Ναούς Λαρίσης από τις 3 Οκτωβρίου.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Open, ο κ. Ιερώνυμος ερωτήθηκε αν είχε αντιδράσεις για την απόφασή του για να απαντήσει πως υπάρχουν μεν άνθρωποι που θέτουν αντιρρήσεις με σοβαρά επιχειρήματα και αντιμετωπίζονται με σοβαρότητα από την επιστημονική κοινότητα, αλλά και κάποιοι άλλοι που αυτό που λένε είναι προφανές παράλογο.

Έφερε μάλιστα ως παράδειγμα κάποιους που του είπανε πως σε περίπτωση 3ου Παγκοσμίου Πολέμου, εφόσον έχουν εμβολιαστεί, “τα έξυπνα όπλα θα τους εντοπίσουν βρουν και θα πεθάνουν πρώτοι”.

Πρέπει να επισπεύσουμε, ο κόσμος πρέπει να εμπιστευθεί την επιστήμη. Στη δική μας Μητρόπολη ασθένησαν 18 ιερείς και μάλιστα ο ένας ήταν τόσο βαριά στην Εντατική που παλεύει μήνες με τον ιό και ακόμη δεν έχει σταθεί στα πόδια του“, τόνισε ο Σεβασμιώτατος σε συνέντευξη Τύπου, που δόθηκε στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αχιλλίου.

mitropoliths larisas1

Σημειώνεται ότι ο εμβολιασμός θα διεξαχθεί με Κινητή Μονάδα, η οποία κάθε Κυριακή θα βρίσκεται και σε άλλη ενορία, καθώς στόχος είναι όπως επεσήμανε ο Μητροπολίτης Λαρίσης, να μπορέσουν να εμβολιαστούν και οι άνθρωποι στα χωριά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν και άλλες Μητροπόλεις τον εμβολιασμό σε ναούς.

*Πηγή φωτογραφιών: Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ξεκίνησε η δίκη 3 χρόνια μετά τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Φορολογικές δηλώσεις: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για την υποβολή τους

Celebrities στα εστιατόρια

Διατάχθηκε ΕΔΕ στο Αττικόν για τον θάνατο του 79χρονου πατέρα του Καλλιάνου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα