ΑΘΗΝΑ
20:21
|
22.05.2024
Συνελήφθησαν πέντε άτομα κατηγορούμενα για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πέντε άτομα συνελήφθησαν με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο καθώς ένα κοριτσάκι μόλις δύο ετών, έμεινε κλεισμένο για πέντε ώρες μέσα σε σχολικό λεωφορείο με ευθύνη των ιθυνόντων του παιδικού σταθμού. Το περιστατικό συνέβη στη Βάρκιζα νωρίς χθες, πρωί της Δευτέρας. Συγκεκριμένα, ο οδηγός του σχολικού λεωφορείου, παρέδωσε τα νήπια στον παιδικό σταθμό και πάρκαρε το σχολικό στην περιοχή Πηγαδάκια, έξω από το σπίτι του.

Αυτό που δεν πρόσεξε ήταν ότι δεν είχε παραδώσει στον παιδικό σταθμό όλα τα παιδιά και μέσα στο όχημα έμεινε ένα κοριτσάκι μόλις δύο ετών. Το κοριτσάκι έμεινε εγκλωβισμένο μέσα στο λεωφορείο, από τις 8.30 το πρωί για περίπου τέσσερις ώρες και μάλιστα σε υψηλές θερμοκρασίες. Αρχικά κοιμόταν αλλά στάθηκε τυχερό αφού ξύπνησε και προφανώς τρόμαξε και έβαλε τα κλάματα. Διερχόμενη γυναίκα το άκουσε και ενημέρωσε αμέσως την Αστυνομία που έσπευσε στο σημείο. Στη συνέχεια ειδοποιήθηκε ο οδηγός του σχολικού που ξεκλείδωσε την πόρτα και έτσι βγήκε το παιδάκι.

Το κοριτσάκι απεγκλωβίστηκε κάθιδρο και σε κατάσταση σοκ. Οι γονείς, που ειδοποιήθηκαν αμέσως, υπέβαλλαν μήνυση για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Συνελήφθησαν 5 άτομα: ο οδηγός, η συνοδός, βρεφονηπιοκόμος, η διευθύντρια και η νόμιμη ιδιοκτήτρια του σταθμού, που πήγαν αυτοβούλως στο Τ.Α Βάρης. Απορίας άξιο παραμένει το πώς στον παιδικό σταθμό δεν αντιλήφθηκαν την απουσία του παιδιού.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Λαμία: Λουκέτο στο εργοστάσιο με τα σχολικά γεύματα από τον ΕΦΕΤ

Ακροδεξιοί του κόσμου ενωθείτε: Το Vox έφερε κοντά Λεπέν και Μελόνι (και ξανά τον Μιλέι)

Ο καιρός ήταν καλός, λέει ο προσωπάρχης του Ραϊσί

Πάτρα: Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στην περιοχή Τσαπαλέικα- Εκκενώθηκε σχολείο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα