ΑΘΗΝΑ
01:25
|
05.07.2026
Χιλιάδες νέοι ανταποκρίθηκαν στα καλέσματα συλλογικοτήτων και τίμησαν την τρίτη επέτειο από τη στυγερή δολοφονία του Ζακ απαιτώντας δικαιοσύνη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την ανάγκη για απονομή δικαιοσύνης, τρία χρόνια μετά την αποτρόπαια δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου, επανέφεραν στο προσκήνιο χιλι΄άδες διαδηλωτές που ξεκίνησαν μετά τις 7.00 το απόγευμα πορεία προς το Σύνταγμα με αφορμή την τρίτη επέτειο από το στυγερό έγκλημα.

Εικόνα

«Στις 20 Οκτώβρη θα είμαστε όλα εκεί. Η Zackie ζει τσακίστε τους ναζί» και «Τρία χρόνια μνήμη χωρίς δικαιοσύνη» ήταν ορισμένα από τα κεντρικά συνθήματα που βροντοφώναξε το πλήθος των διαδηλωτών που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα συλλογικοτήτων και οργανώσεων της ΛΟΑΤΚΙ Κοινότητας καθώς και φεμινιστικών οργανώσεων.

Εικόνα

Το πλήθος των διαδηλωτών  πραγματοποίησε προσυγκέντρωση στην οδό Γλάδστωνος, έξω από το σημείο όπου ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου ο Ζακ Κωστόπουλος, αφήνοντας λουλούδια, πανό και σημειώματα στη μνήμη του.

Εικόνα

Αντίστοιχη συγκέντρωση και πορεία πραγματοποιήθηκε παράλληλα, σήμερα το απόγευμα, και σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στους δύο οι νεκροί από την πυρκαγιά στο Δερβένι (upd)

Η Nestle σκέφτεται να κατεβάσει την τιμή του καφέ…

Πάνω από 1.900 οι νεκροί από τους σεισμούς στη Βενεζουέλα

Νάξος και Ηρακλειά σε επεισόδιο δημοφιλούς ταξιδιωτικής εκπομπής του France 5

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα