ΑΘΗΝΑ
10:57
|
24.04.2024
Τρεις άνδρες παραλάμβαναν μετανάστες που έφθαναν στη Ρόδο από τα τουρκικά παράλια και τους μετέφεραν σε προσωρινά καταλύματα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στις συλλήψεις δύο αλλοδαπών και ενός Έλληνα λιμενικού που συμμετείχαν σε κύκλωμα παράνομης διακίνησης μεταναστών από την Τουρκία στην Ελλάδα προχώρησαν την Τετάρτη αστυνομικοί στη Ρόδο.

Οι κατηγορούμενοι είχαν αναλάβει ρόλους διακινητή, μεταφορέα και “βοηθού” υπό την καθοδήγηση αρχηγικού στελέχους της σπείρας που παραμένει ασύλληπτο.

Οι τρεις άνδρες παραλάμβαναν μετανάστες που είχαν φθάσει στο νησί από τα τουρκικά παράλια,τους μετέφεραν σε προσωρινά καταλύματα και τους προμήθευαν έναντι υψηλού αντιτίμου πλαστά διαβατήρια ώστε να ταξιδέψουν σε άλλους προορισμούς στο εξωτερικό.

Θεσσαλονίκη: Δύο συλλήψεις διακινητών αλλοδαπών έπειτα από καταδίωξη

Το κουβάρι για την εξάρθρωση μέρους του κυκλώματος ξετυλίχθηκε από τους αστυνομικούς στο αεροδρόμιο της Ρόδου, όταν τους κίνησε τις υποψίες ένας από τους δράστες που ετοιμαζόταν να αναχωρήσει για την Αθήνα προκειμένου να παραλάβει πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα για να προμηθεύσει τους μετανάστες.

Κατά την εξέλιξη της ανάκρισης και της έρευνας συνελήφθησαν οι άλλοι δύο αλλοδαποί μέλη του κυκλώματος και εντοπίστηκαν σε κατάλυμα 20 μετανάστες που είχαν φθάσει στη Ρόδο πριν λίγες μέρες και είχαν ήδη εφοδιαστεί με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

5,4 εκ. ευρώ στην Κύπρο έδωσε το Τζόκερ

Από σήμερα το «καλάθι του Πάσχα»

Απαγόρευση συγκεντρώσεων φιλάθλων πριν το ΑΕΚ- Παναθηναϊκός

Εμπρησμός σε ΑΤΜ στα Σεπόλια

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα