ΑΘΗΝΑ
06:47
|
21.05.2024
Ανθρωποκτονία, η πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή – Η αστυνομία ακόμα αναζητεί τον 23χρονο αρραβωνιαστικό της.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ερευνών (FBI) των Ηνωμένων Πολιτειών επιβεβαίωσε πως η σορός που βρέθηκε στο εθνικό πάρκο του Ουαόμινγκ ανήκει στην 22χρονη αγνοούμενη μπλόγκερ, Γκάμπι Πετίτο.

Σύμφωνα με την αρχική εκτίμηση του ιατροδικαστή ο θάνατος της 22χρονης οφείλεται σε ανθρωποκτονία, ωστόσο, δεν έχουν ακόμα δοθεί λεπτομέρειες ως προς τον τρόπο της δολοφονίας της άτυχης Αμερικανίδας.


Η Γκάμπι Πετίτο είχε επισκεφθεί το Εθνικό Πάρκο του Γκραντ Τέτον μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, Μπράιαν Λόντρι, 23 ετών. Η αστυνομία ακόμα προσπαθεί να εντοπίσει τον 23χρονο. Θεωρείται “ύποπτος” στην υπόθεση αλλά ακόμα δεν έχει ασκηθεί σε βάρος του δίωξη για κάποιο αδίκημα.

“Το FBI και οι συνεργάτες μας είναι αφοσιωμένοι στο να διασφαλίσουν ότι οποιοσδήποτε ευθύνεται ή είναι συνένοχος στη δολοφονία της Πετίτο θα λογοδοτήσει για τις πράξεις του”, δήλωσε ο Μάικλ Σνάιντερ, ειδικός πράκτορας του FBI στο Ντένβερ. Ζήτησε από όποιον έχει πληροφορίες για τον Μπράιαν Λόντρι να επικοινωνήσει με την αμερικανική υπηρεσία ερευνών.

Το ζευγάρι ταξίδευε για εβδομάδες με το βαν τους σε διάφορες περιοχές των ΗΠΑ και κατέγραφε την όλη ταξιδιωτική του εμπειρία με αναρτήσεις στο μπλογκ της εκλιπούσης. Ο 23χρονος επέστρεψε μόνος στο σπίτι του στη Φλόριντα στις 1 Σεπτεμβρίου. Δεν έχει ακόμα επικοινωνήσει με την αστυνομία ή με την οικογένεια Πετίτο. Η οικογένεια Πετίτο δήλωσαν την εξαφάνιση της 22χρονης Γκάμπι στις 11 Σεπτεμβρίου.

Έρευνες στο σπίτι των γονιών του Μπράιαν Λόντρι, αρραβωνιαστικού της Γκάμπι Πετίτο, στη Φλόριντα των ΗΠΑ, έκαναν δυνάμεις του FBI, μια μέρα αφότου βρέθηκε το πτώμα γυναίκας στο εθνικό πάρκο. Τον Αύγουστο η Πετίτο είχε καταθέσει καταγγελία στην αστυνομία της Γιούτα για ενδοοικογενειακή βία. Εικόνες από την κάμερα που έφερε αστυνομικός στη στολή του δείχνουν τη νεαρή κοπέλα αναστατωμένη να διηγείται ότι τσακώθηκε με τον σύντροφό της. Ο αστυνομικός ζήτησε από το ζευγάρι να περάσει μια νύκτα χωριστά προκειμένου να ηρεμήσει. Ο Τσαρλς Τζόους δήλωσε ότι οι ερευνητές εξακολουθούν να εξετάζουν τις πληροφορίες που παρέχουν στις αρχές όλοι όσοι είχαν επαφή με την Πετίτο ή τον Λόντρι.

Με πληροφορίες από BBC

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Υπερήφανος δηλώνει ο Ιβάν Σαββίδης για τον ΠΑΟΚ

Διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο Κλιματικής κρίσης ετοιμάζουν οι πυροσβέστες

Λαμία: Σταφυλόκοκκος στα γεύματα που προκάλεσαν δηλητηρίαση στους μαθητές

Ιταλία: Γέννησε στο κρουαζιερόπλοιο και σκότωσε το βρέφος

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα