ΑΘΗΝΑ
04:51
|
20.04.2024
Ο δράστης εκτέλεσε το θύμα του με κυνηγετική καραμπίνα και μετά έβαλε τέλος στη ζωή του με τον ίδιο τρόπο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νεκρή έπεσε λίγο μετά τις 15.00 το μεσημέρι σε κεντρικό δρόμο της περιοχής Ροδίνη της Ρόδου μία 32χρονη εκπαιδευτικός από τις σφαίρες όπλου ενός άνδρα άνω των 40 ετών, ο οποίος στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του με τον ίδιο τρόπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής εφημερίδας Η Ροδιακή, το φονικό διαδραματίστηκε στην οδό Μόσχας στο Ροδίνι από έναν άνδρα έως 40 ετών που είχε στήσει στο θύμα του καρτέρι θανάτου καθώς φέρεται πως δεν μπορούσε να δεχθεί τον πρόσφατο χωρισμό τους.

Ο δράστης εκτέλεσε το θύμα του με κυνηγετική καραμπίνα.

Ρόδος: Σκότωσαν νεαρή γυναίκα στη μέση του δρόμου

Κάτοικοι της περιοχής που μίλησαν στη ΡΟΔΙΑΚΗ επισήμαναν ότι η άτυχη κοπέλα διέμενε στην παράλληλη οδό και ότι σήμερα είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητο στην οδό Μόσχας.  Από τις πρώτες μαρτυρίες, φαίνεται ότι ο πρώην φίλος της   περίμενε λίγα μέτρα παραπέρα μέσα σε ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο  από το δικό της που ήταν σταθμευμένο και όταν η κοπέλα πλησίασε, την ώρα που προσπάθησε να μπει στο αυτοκίνητο, την εκτέλεσαν με δύο σφαίρες.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αναπτυχθεί στην περιοχή αναμένοντας τον ιατροδικαστή και τον Εισαγγελέα στον τόπο του φονικού ενώ φέρεται πως αναζητούν ένα δύο δύο άτομα που εμπλέκονται στο έγκλημα.

 

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Δύο χρόνια με αναστολή σε κατηγορούμενο για τη φωτιά στο Μάτι

Νεαρός αυτοπυρπολύθηκε έξω από το δικαστήριο που δικάζει τον Τραμπ

Εργασιακό Γολγοθά αντιμετωπίζουν οι νέοι εργαζόμενοι λέει έρευνα του Eteron

Disiecta Membra #9: Eco, J.P. Manchette και η τελευταία ακμή της μεταπολεμικής Ευρώπης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα