ΑΘΗΝΑ
07:23
|
25.04.2024
Είναι απολύτως λήξαν το θέμα για την κυβέρνηση και νομίζω ότι θα υπάρξει συνάντηση με τον Μητσοτάκη, ανακοίνωσε ο Γιάννης Οικονόμου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η αναδίπλωση του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου, που δήλωσε ότι λυπάται για την οδύνη που προκάλεσε σε Κύπριους και Ελληνοαμερικανούς, άλλαξε το κλίμα δυσφορίας που είχε προηγηθεί και ξανανοίγει τον δρόμο για τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό.

Αυτό δήλωσε ο Γιάννης Οικονόμου μιλώντας στον ΣΚΑ¨Ϊ, ανακοινώνοντας ότι θα υπάρξει συνάντηση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής.

Όπως εξήγησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, υπήρξε ένα θέμα με τους χειρισμούς που έγιναν και ό,τι ήταν να ειπωθεί, ειπώθηκε. “Ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος έκανε μια διευκρινιστική δήλωση  που ήταν απολύτως επεξηγηματική και όλοι πήραν τις απαντήσεις που θα έπρεπε να πάρουν. Το να είσαι στην ίδια εκδήλωση με τον αρχηγό ενός κράτους που δεν αναγνωρίζεται, θα μπορούσε να αποφευχθεί. Είναι απολύτως λήξαν το θέμα για την κυβέρνηση μετά τις εξηγήσεις που δόθηκαν και νομίζω ότι θα υπάρξει συνάντηση με τον Μητσοτάκη”, επισήμανε.  

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στον ανακριτή ο πρώην «Σπαρτιάτης» Κωνσταντίνος Φλώρος

Σουηδία: Μασκοφόροι επιτέθηκαν εναντίον αντιφασιστικής εκδήλωσης

Βόρεια Μακεδονία: Άνετη νίκη του αντιπολιτευόμενου VMRO-DPMNE στον α΄γύρο των προεδρικών εκλογών

War: What is it good for? Absolutely nothing

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα