ΑΘΗΝΑ
22:06
|
16.10.2021
Είναι απολύτως λήξαν το θέμα για την κυβέρνηση και νομίζω ότι θα υπάρξει συνάντηση με τον Μητσοτάκη, ανακοίνωσε ο Γιάννης Οικονόμου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η αναδίπλωση του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου, που δήλωσε ότι λυπάται για την οδύνη που προκάλεσε σε Κύπριους και Ελληνοαμερικανούς, άλλαξε το κλίμα δυσφορίας που είχε προηγηθεί και ξανανοίγει τον δρόμο για τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό.

Αυτό δήλωσε ο Γιάννης Οικονόμου μιλώντας στον ΣΚΑ¨Ϊ, ανακοινώνοντας ότι θα υπάρξει συνάντηση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής.

Όπως εξήγησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, υπήρξε ένα θέμα με τους χειρισμούς που έγιναν και ό,τι ήταν να ειπωθεί, ειπώθηκε. “Ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος έκανε μια διευκρινιστική δήλωση  που ήταν απολύτως επεξηγηματική και όλοι πήραν τις απαντήσεις που θα έπρεπε να πάρουν. Το να είσαι στην ίδια εκδήλωση με τον αρχηγό ενός κράτους που δεν αναγνωρίζεται, θα μπορούσε να αποφευχθεί. Είναι απολύτως λήξαν το θέμα για την κυβέρνηση μετά τις εξηγήσεις που δόθηκαν και νομίζω ότι θα υπάρξει συνάντηση με τον Μητσοτάκη”, επισήμανε.  

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αίγυπτος: Αλληλεγγύη προς τον λαό της Ελλάδας για τις καταστροφικές πλημμύρες

Εσωτερική έρευνα στο Facebook για λογοκρισία φιλοπαλαιστινιακού περιεχομένου

Η “γερμανική δεκαετία” τέλειωσε…

Τηλεφωνική επικοινωνία Αλ.Τσίπρα με τον δήμαρχο Ιθάκης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα