ΑΘΗΝΑ
13:59
|
26.04.2024
Δεν ήταν η πρώτη φορά – Ο 20χρονος “δράστης” παραδόθηκε αμέσως, αλλά το κίνητρό του παραμένει άγνωστό.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω


Επίθεση με… βραστό αυγό από διαδηλωτή δέχθηκε ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, στη διάρκεια της επίσκεψής τους στην έκθεση εστίασης και τουρισμού Eurexpo στη Λιόν. 

Το αυγό “προσγειώθηκε” στο πρόσωπο του Μακρόν, ο οποίος έπεσε κάτω. Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυγό εκτοξεύθηκε από έναν 20χρονο δράστη πιθανότατα με σφεντόνα ή κάτι παρόμοιο. Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν στο σημείο της έκθεσης, ο Εμανουέλ Μακρόν ζήτησε να συναντήσει τον δράστη της επίθεσης και να συζητήσει μαζί του.

Ο νεαρός συνελήφθη αμέσως. “Αν έχει κάτι να μου πει, ας έρθει”, είπε ο Εμανουέλ Μακρόν. Ο Γάλλος πρόεδρος βρισκόταν στην έκθεση από όπου έκανε ανακοινώσεις για τη στήριξη του τομέα εστίασης και τουρισμού.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Εμανουέλ Μακρόν γίνεται στόχος ρίψης αυγών. Το 2017, τότε προεδρικός υποψήφιος για επίσκεψη σε Αγροτική Έκθεση, έγινε στόχος αυγού που έσκασε στο κεφάλι του. Στις 8 Ιουνίου του τρέχοντος έτους ο Εμανουέλ Μακρόν είχε δεχθεί χαστούκι στο Ντρομ, με τον δράστη να καταδικάζεται σε 18 μήνες φυλάκιση, αν και τελικά αποφυλακίστηκε μόλις συμπλήρωσε τους 4 μήνες ποινής.

Πηγή: Le Figaro

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ουκρανία: Συνελήφθη ο υπουργός Γεωργίας για υπόθεση διαφθοράς

Σι Τζινπίνγκ: Η Γη είναι αρκετά μεγάλη για την Κίνα και τις ΗΠΑ

Κληρώθηκαν οι δικαιούχοι του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους»

Κλονίζεται ο Ερντογάν

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα