ΑΘΗΝΑ
00:19
|
15.05.2024
Προκλητική η ανακοίνωση που εξέδωσε το «Μέτωπο Νεολαίας» της ναζιστικής-εγκληματικής οργάνωσης, που επικροτεί κουκουλοφόρους που επιτέθηκαν σήμερα το πρωί με μαχαίρια και καδρόνια σε φοιτητές.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Προκλητική είναι η ανακοίνωση που εξέδωσε το «Μέτωπο Νεολαίας» της ναζιστικής-εγκληματικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής, επικροτώντας κουκουλοφόρους -άγνωστο αν πρόκειται για μαθητές η εξωσχολικούς- που επιτέθηκαν σήμερα το πρωί με μαχαίρια και καδρόνια, σε φοιτητές, έξω από το 1ο – 2ο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης.

Στην ανακοίνωσή τους οι νεοναζί χαιρετίζουν την βίαιη επίθεση στους φοιτητές που είχαν συγκεντρωθεί φωνάζοντας αντιφασιστικά συνθήματα όπως «Λευτεριά στον λαό, θάνατος στον φασισμό».

Μάλιστα οι νεοναζί συγχαίρουν «τους μαθητές για την δυναμική τους αντίδραση απέναντι στις προκλήσεις και τις απόπειρες καπήλευσης των κινητοποιήσεων τους για αντεθνικούς σκοπούς».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Λαϊκός Σύνδεσμος – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συγχαίρει τους μαθητές του 1ου-2ου ΕΠΑΛ Σταυρούπολης για την δυναμική τους αντίδραση απέναντι στις προκλήσεις και τις απόπειρες καπήλευσης των κινητοποιήσεων τους για αντεθνικούς σκοπούς.

Συνονθυλεύματα κομμουνιστικών και αναρχικών μορφωμάτων δεν έχουν καμία θέση κοντά στους σχολικούς χώρους, ιδίως όταν με θράσος ανακοινώνουν εκφοβιστικές συγκεντρώσεις εγκαταλείποντας κάθε προσωπείο δήθεν φιλο-μαθητικών αισθημάτων. Ορθώς λοιπόν η μαθητική κοινότητα της Σταυρούπολης απομάκρυνε τους αριστεριστές συμμορίτες κάνοντας αυτό που η πολιτεία αρνείται να πράξει καλύπτοντας τους χαϊδεμένους της “ταξικούς επαναστάτες”».

Πηγές: Αυγή, Έθνος

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νέα ένταση στη Τιφλίδα και μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου ξένων πρακτόρων

Ξέχασαν παιδάκι σε σχολικό λεωφορείο στην Κηφισιά για ώρες…

Ο Τραγουδόσαυρος σατιρίζει το Ζάρι και ρίχνει εξάρες

Κάρφωσε τον Τραμπ για την πορνοστάρ ο άλλοτε έμπιστος δικηγόρος Κόεν

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα