ΑΘΗΝΑ
18:41
|
30.11.2023
Με αναφορά της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκης Κεραμέως προς τον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης ζητείται η παρέμβασή του.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εισαγγελική παρέμβαση για τα επεισόδια στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης ζητά με ανακοίνωσή του το υπουργείο Παιδείας κάνοντας λόγο για “μεμονωμένες ομάδες που αμαυρώνουν τα σχολεία μας, χώρους γνώσης, δημιουργίας, ελεύθερης σκέψης” και όχι για φασίστες.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας:

“Βίαιες συμπεριφορές σαν αυτές που σημειώθηκαν στα ΕΠΑΛ Σταυρούπολης είναι απολύτως καταδικαστέες και δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτές.

Μεμονωμένες ομάδες δεν μπορούν να στέκονται εμπόδιο στην πρόοδο των παιδιών μας και να αμαυρώνουν τα σχολεία μας, χώρους γνώσης, δημιουργίας, ελεύθερης σκέψης.

Με αναφορά της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκης Κεραμέως προς τον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης ζητείται η παρέμβασή του για τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στα ΕΠΑΛ Σταυρούπολης.”

Υπενθυμίζεται ότι για δεύτερη ημέρα άτομα με καλυμμένα πρόσωπα βγήκαν από το σχολικό συγκρότημα (1ο και 2ο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης της Θεσσαλονίκης) και επιτέθηκαν εναντίον των διαδηλωτών μεγάλης αντιφασιστικής διαδήλωσης από φοιτητικούς συλλόγους, την ΚΝΕ και την ΚΕΕΡΦΑ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Σύμφωνο το ΠΑΣΟΚ με την ΝΔ στο θέμα της επιστολικής ψήφου

Γάζα: Ξεκίνησε η απελευθέρωση ομήρων-Νέα παράταση της ανακωχής

Κωνσταντοπούλου:«Το φορολογικό νομοσχέδιο στοχοποιεί τους ελεύθερους επαγγελματίες»

Λαβρόφ για ΟΑΣΕ: «Ο οργανισμός βρίσκεται σε αξιοθρήνητη κατάσταση λόγω του ΝΑΤΟ»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα