ΑΘΗΝΑ
12:39
|
07.05.2024
Η δύσμοιρη γυναίκα έμαθε από τους αστυνομικούς πως ο σύζυγός της την παρέδιδε σε δεκάδες άνδρες που τη βίαζαν, ναρκωμένη, για μία δεκαετία.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τον Σεπτέμβριο του 2020 σε περιοχή κοντά στην πόλη Αβινιόν της νότιας Γαλλίας ένας τυχαίος αστυνομικός έλεγχος σε βάρος ενός 67χρονου άνδρα που πιάστηκε σε κατάστημα να βιντεοσκοπεί κάτω από τις φούστες των πελατισσών οδήγησε στην αποκάλυψη ενός από τα πιο φρικαλέα και ασυνήθιστα σεξουαλικά εγκλήματα όχι μόνον για τα δεδομένα της Γαλλίας αλλά και της Ευρώπης.

Οι αστυνομικοί κάνοντας έρευνες και στον υπολογιστή του συλληφθέντα ανακάλυψαν εκατοντάδες βίντεο στα οποία φαινόταν η σύζυγός του, γυμνή και ναρκωμένη να βιάζεται από δεκάδες άνδρες.

Η υπόθεση πήρε μεγάλες διαστάσεις σήμερα όταν διατάχθηκε η φυλάκιση του 68χρονου συζύγου-τέρας και άλλων 45 ανδρών που συμμετείχαν στους βιασμούς και την 10ετή κακοποίηση της συζύγου του, εν αγνοία της.

Η υπόθεση είναι εξαιρετικά ασυνήθιστη όχι μόνον γιατί το θύμα ήταν ανυποψίαστο επί μία δεκαετία αλλ΄α γιατί τα κατά συρροή εγκλήματα είχαν καταγραφεί από τη βιντεοκάμερα του συζύγου-προαγωγού με την παραμικρή λεπτομέρεια.

Ο Γάλλος Επίτροπος της Αστυνομίας Ζερεμί Μπος Πλατιέρ τόνισε ως οι βιασμοί του θύματος διήρκησαν από το 2010 ως το 2020 και πως η δύσμοιρη γυναίκα, που είναι επίσης περίπου 60 ετών και έχει τρία ενήλικα παιδιά, δεν γνώριζε για την κακοποίησή της παρά μόνον όταν την ενημέρωσε πέρσι η αστυνομία.

Προς το παρόν στη φυλακή οδηγήθηκαν ο σύζυγός της και άλλοι 32 άνδρες ηλικίας από…24 έως 71 ετών! Άλλοι εννιά συνεχίζουν να ανακρίνονται μέχρι να αποφασιστεί περαιτέρω η τύχη τους.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νότια Αφρική: Κτίριο καταρρέει, δεκάδες οι εγκλωβισμένοι

Συμβούλιο Υπουργών: Υιοθέτηση νόμου της Ε.Ε. για έμφυλη και ενδοοικογενειακή βία

Julian and Gregory: A tale of two Easters

Ηράκλειο: Μηχανική βλάβη σε καταμαράν, απαγορεύτηκε ο απόπλους του

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα