ΑΘΗΝΑ
17:49
|
19.04.2024
Βάζει ιδέες… στο Μαξίμου από το στούντιο του ΣΚΑΪ – Το πάνελ ξέσπασε σε γέλια, αλλά είναι για γέλια ή για κλάματα αυτό που ελέχθη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός και σταθερός σχολιαστής της πρωινής ενημερωτικής ζώνης του ΣΚΑΪ, Άρης Πορτοσάλτε, είναι ολοφάνερα αγανακτισμένος (ούτως ή άλλως πάντα νευριασμένος είναι) με τον ρυθμό του κυβερνητικού εμβολιαστικού προγράμματος για τους άνω των 60 ετών. Και ο Άρης Πορτοσάλτε είναι όλο ιδέες.

Σήμερα το τερμάτισε προτρέποντας την κυβέρνηση να κόβει τις συντάξεις σε όσους δεν εμβολιάζονται. “Θέλεις σύνταξη τον επόμενο μήνα; Αν θέλεις, τράβα να εμβολιαστείς”, είπε και το πάνελ αντέδρασε… γελώντας. Είναι όμως, για γέλια μια τέτοια στάση;

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, η οποία ήταν παρούσα στο στούντιο αντέδρασε λέγοντας: “Μα, τι λέτε;” πριν ξεσπάσει σε γέλια αποδίδοντας προφανώς την “πρόταση” στο γνωστό ταμπεραμέντο του δημοσιογράφου και στη χαλαρή διάθεση του πάνελ.

Το ενδεχόμενο να ρίχνει λάδι στη φωτιά πέρασε από το μυαλό του δημοσιογράφου; Πιστεύει ότι τον ακούν στο Μαξίμου; Το κοινό, πάντως, τον έχει δει αρκετές φορές σε ρόλο κυβερνητικού εκπροσώπου ή προπαγανδιστή και θα μπορούσε άνετα να παρερμηνεύσει την… αγανάκτησή του.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Σκλήρυνση κατά πλάκας: Βρέθηκαν ενδείξεις της νόσου χρόνια πριν εμφανιστούν τα συμπτώματα

Αντιδράσεις για τα απογευματινά χειρουργεία: «Δεν είναι επιλογή, είναι εκβιασμός»

Εδιναν νερό με αρσενικό για χρόνια στους κατοίκους πόλης του Νέου Μεξικού στις ΗΠΑ

Προσφυγή στο ΣτΕ για την κατάργηση των απογευματινών χειρουργείων

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα