ΑΘΗΝΑ
20:47
|
16.04.2024
Εξετάζεται η συμμετοχή τους στα επεισόδια με πέτρες, κροτίδες και ακροδεξιά συνθήματα νωρίτερα το πρωί εντός και εκτός του σχολικού συγκροτήματος.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε δεκαπέντε προσαγωγές υπόπτων για τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν το πρωί στο ΕΠΑΛ Ευόσμου προχώρησε η αστυνομία. Οι προσαχθέντες εντοπίστηκαν από αστυνομικούς να κινούνται κατά ομάδες (γύρω στα 50 άτομα) από τον Εύοσμο προς τους Αμπελόκηπους, όπου φαίνεται να κατευθύνονταν προς το ΕΠΑΛ της περιοχής.

Εγκλωβίστηκαν όμως από αστυνομικές δυνάμεις σε στενά της περιοχής και σε εισόδους πολυκατοικιών. Εξετάζεται η συμμετοχή τους στα επεισόδια που σημειώθηκαν νωρίτερα στο ΕΠΑΛ Ευόσμου όπου δεκάδες άτομα χρησιμοποιώντας ως ορμητήριο το συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα κι έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, βγήκαν στους δρόμους, πετώντας πέτρες, πυρσούς, κροτίδες και άλλα αντικείμενα, ενώ έστησαν οδοφράγματα πυρπολώντας κάδους απορριμμάτων. Αν και τα πρόσωπα ήταν καλυμμένα, το πανό που ανήρτησαν έγραφε: “Ελλάς ή τέφρα”.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Άλλο Ιράν, άλλο Βρετανία…

Κατάπιε τη γλώσσα του σήμερα ο Βρετανός ΥΠΕΞ όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε τι θα έκανε εάν εχθρική χώρα βομβάρδιζε βρετανικό προξενείο.
ΣΥΝΑΦΗ

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην 24ωρη απεργία όλων των ΜΜΕ

Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του ΜέΡΑ25

Νεκροί άλλοι δύο Παλαιστίνιοι απόψε από επίθεση εποίκων στη Δυτική Όχθη

Νέες καταγγελίες Παλαιστινίων για βασανιστήρια από τον στρατό

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα