ΑΘΗΝΑ
12:06
|
16.01.2022
Η κυβέρνηση φέρεται να προορίζει για τη θέση του προέδρου του ΕΟΔΥ τον καθηγητή Πνευμονολογίας Θεόδωρο Βασιλακόπουλο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η κυβ΄έρνηση ετοιμάζεται να αλλάξει τη δομή και τη λειτουργία της επιτροπής λοιμωξιολόγων.

Μέχρι σήμερα η επιτροπή αριθμεί 33 μέλη, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, η νέα επιτροπή πρόκειται να είναι επταμελής, θα συνεδριάζει σε πιο αραιά χρονικά διαστήματα και θα διατηρεί τον συμβουλευτικό ρόλο της προς την κυβέρνηση.

Κύκλοι του υπουργείου Υγείας διέψευδαν τις αλλαγές στη σύνθεση της επιτροπής, αλλά η απόφαση της κυβέρνησης φαίνεται πως έχει ληφθεί, σε μία προσπάθεια να σηματοδοτηθεί από το κυβερνητικό επιτελείο η πεποίθηση ότι πλέον έχουμε περάσει στην επόμενη φάση αντιμετώπισης της πανδημίας.

Οι αλλαγές που θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες θα συνοδεύονται από τη φημολογούμενη παραίτηση-αποχώρηση του Παναγιώτη Αρκουμανέα από τον ΕΟΔΥ.

Ο κ. Αρκουμανέας, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη έτοιμη την παραίτησή του, παρότι ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης έχει δηλώσει ότι “δεν έχω λάβει επιστολή παραίτησης”.

Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι η κυβέρνηση φέρεται να προορίζει για τη θέση του προέδρου του ΕΟΔΥ τον καθηγητή Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας Θεόδωρο Βασιλακόπουλο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Δικό_σας_συνάδελφοι

Ατέλειωτο το πάρτι και ανεξάντλητη η φαντασία των χρηστών του Τουίτερ με τα χάσταγκ #δικό_σας_συνάδελφοι και #γ@μιέσ@ι Μητσοτάκη. Αφορμή έδωσε και πάλι ο Χρήστος Δάντης.
ΣΥΝΑΦΗ

Κακόβουλο λογισμικό πίσω από την κυβερνοεπίθεση στην Ουκρανία, εν μέσω κλιμάκωσης της έντασης

Αμετακίνητη η Κεραμέως για το πρωτόκολλο του 50%+1 στα σχολεία

Μια πολύ δυστυχισμένη Πρωτοχρονιά για τον Μπόρις Τζόνσον

Ηλιόπουλος: «Ο βασικός μισθός πρέπει να αυξηθεί τώρα και όχι τον Μάιο»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα