ΑΘΗΝΑ
15:24
|
26.04.2024
"Το χτύπημα της πορείας των εκπαιδευτικών δείχνει πώς εννοεί η κυβέρνηση και το υπουργείο "Παιδείας" τη στήριξη, όσων διδάσκουν τα παιδιά του λαού"
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την ακραία αστυνομική κατστολή της πορείας των εκπαιδευτικών στο κέντρο της Αθήνας με χημικά, αύρες και τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ να κυνηγούν τους διαδηλωτές και τις διαδηλώτριες μέχρι την Διονυσίου Αρεοπαγίτου, καταδικάζει το Κομμουνιστικό Κόμμα.

«Το χτύπημα της κινητοποίησης των εκπαιδευτικών δείχνει πώς εννοεί η κυβέρνηση και το υπουργείο “Παιδείας” τη στήριξη, όσων διδάσκουν τα παιδιά του λαού» σχολιάζει το ΚΚΕ.

Και τονίζει πως «είναι το ίδιο υπουργείο που κρατά ίσες αποστάσεις ανάμεσα σε φασιστικές εγκληματικές ομάδες και σε όσους αγωνίζονται, επιβεβαιώνοντας ότι οι θεωρίες περί άκρων έχουν στο στόχαστρο τους αγώνες του λαού και της νεολαίας».

«Ο κόσμος της εκπαίδευσης δεν θα “κάτσει στ’ αυγά του”. Θα αντιπαλέψει τη μετατροπή της μόρφωσης σε ακριβοπληρωμένο εμπόρευμα και θα διδάξει την αλήθεια και την αγωνιστική στάση ζωής στους μαθητές» καταλήγει το Γραφείο Τύπου του Περισσού.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ρέθυμνο: Εισβολή της αστυνομίας σε σπίτι φοιτητών

Παραδόθηκε το πόρισμα του υπ. Εσωτερικών για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων αποδήμων

Ουκρανία: Σύλληψη και προφυλάκιση Μητροπολίτη για συνεργασία με τις Ρωσικές αρχές

ΗΠΑ: Νεκρός 53χρονος Αφροαμερικανός από λαβή αστυνομικού- «Δεν μπορώ να αναπνεύσω»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα