ΑΘΗΝΑ
13:23
|
20.04.2024
O Λευκός οίκος προετοιμάζει τους Δημοκρατικούς να δεχθούν μείωση των προσδοκιών τους για τα δύο βασικά νομοσχέδια του Τζο Μπάιντεν.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένας υψηλόβαθμος αξιωματούχος του Λευκού Οίκου δήλωσε σήμερα ότι οι Δημοκρατικοί θα απογοητευτούν καθώς το Δημοκρατικό Κόμμα αναπροσαρμόζει περιοριστικά την αντζέντα του προέδρου Τζο Μπάιντεν, προκειμένου αυτή να ανταποκριθεί στις πολιτικές πραγματικότητες, αλλά τόνισε ότι τα δύο κεντρικά νομοθετήματα (αναβάθμιση υποδομών, κοινωνικές δαπάνες) θα γίνουν νόμοι των ΗΠΑ.

“Οι άνθρωποι θα απογοητευτούν. Δεν θα λάβουν όλα όσα περιμένουν. Αυτή είναι η τέχνη της νομοθεσίας, αλλά ο στόχος εδώ είναι να έχουμε και τα δύο νομοσχέδια, ενώ θα δώσουμε μάχη, μέχρι να τα περάσουμε” δήλωσε ο Σέντρικ Ρίτσμοντ διευθυντής του Γραφείου Δημόσιας Συνεργασίας του Λευκού Οίκου στην εκπομπή “Meet the Press” του NBC.

O πρόεδρος Μπάιντεν επισκέφτηκε το Καπιτώλιο την Παρασκευή σε μία προσπάθεια τερματισμού της διαμάχης μεταξύ των μετριοπαθών και των προοδευτικών εντός του Δημοκρατικού Κόμματος, που απειλεί την ψήφιση των δύο κεντρικών νομοσχεδίων για την πολιτική του ατζέντα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αύριο Κυριακή η 41η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης

Ζαχάροβα: Σκόπιμη και εν ψυχρώ δολοφονία Ρώσου δημοσιογράφου

EINAΠ: Κινητοποίηση στο νοσοκομείο Γεννηματάς την Τετάρτη

Κασσελάκης: Παρουσιάσαμε ένα ψηφοδέλτιο προοδευτικής αριστείας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα