ΑΘΗΝΑ
14:28
|
26.04.2024
Δύο διασωληνωμένοι ασθενείς με covid-19 βρίσκονταν εκτός ΜΕΘ ελλείψει κενών κλινών στο Νοσοκομείο Παπανικολάου .
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στην καταγγελία – αποκάλυψη πως δύο διασωληνωμένοι ασθενείς με covid-19 βρίσκονταν εκτός ΜΕΘ ελλείψει κενών κλινών ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Παπανικολάου προέβη ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τριανταφυλλίδης μιλώντας στην ΕΡΤ1: «Επειδή αυτή τη στιγμή η πόλη μου είναι στο κόκκινο και φοβάται ότι θα ξαναβιώσει στιγμές του Νοεμβρίου του 2020 και επειδή θέλω να χτυπήσω για άλλη μια φορά το καμπανάκι, καταγγέλλω ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο διασωληνωμένοι ασθενείς με covid στο Νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη εκτός ΜΕΘ. Μιλάμε για το ίδιο νοσοκομείο στο οποίο ο κ. Μητσοτάκης εγκαινίασε 18 κλίνες ΜΕΘ στις 24 Απριλίου. Μετά από 7 μήνες οι 18 νέες κλίνες ΜΕΘ παραμένουν ανενεργές καθώς δεν υπάρχει μόνιμο υγειονομικό προσωπικό για να τις στελεχώσει και για το λόγο αυτό μεταφέρουν προσωπικό από το Νοσοκομείο Γεννηματάς και τον Άγιο Δημήτριο».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε ταυτόχρονα δριμεία κριτική στον υπουργό Υγείας, Αθ. Πλεύρη αλλά και γενικότερα στην κυβέρνηση για τη διαχείριση της πανδημίας στη Θεσσαλονίκη.

ΠΗΓΗ: EΦ. ΣΥΝ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ουκρανία: Σύλληψη και προφυλάκιση Μητροπολίτη για συνεργασία με τις Ρωσικές αρχές

ΗΠΑ: Νεκρός 53χρονος Αφροαμερικανός από λαβή αστυνομικού- «Δεν μπορώ να αναπνεύσω»

Ουκρανία: Συνελήφθη ο υπουργός Γεωργίας για υπόθεση διαφθοράς

Σι Τζινπίνγκ: Η Γη είναι αρκετά μεγάλη για την Κίνα και τις ΗΠΑ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα