ΑΘΗΝΑ
10:37
|
17.05.2024
Σε εξέλιξη βρίσκεται η προανάκριση της αστυνομίας για τη δολοφονία που σημειώθηκε μέσα σε καφετέρια, το βράδυ της Κυριακής, στον Άγιο Παντελεήμονα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένας 39χρονος άνδρας, με καταγωγή από την Αλβανία, είναι το τελευταίο θύμα μαφιόζικης εκτέλεσης στο κέντρο της Αθήνας, με πλήθος κόσμου γύρω. Το νέο έγκλημα τελέστηκε χθες βράδυ, στον Άγιο Παντελεήμονα.

Το θύμα δέχτηκε τέσσερις πυροβολισμούς στο κεφάλι και την κοιλιακή χώρα, με 9αρι πιστόλι, ενώ βρισκόταν στον εξωτερικό χώρο καφετέριας, στην οδό Λιοσίων. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου λίγο αργότερα εξέπνευσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες επέβαιναν σε ένα λευκό αυτοκίνητο Toyota Yaris και διέφυγαν. Μετά το περιστατικό, στην περιοχή έσπευσαν κλιμάκια της ομάδας ΔΙΑΣ και της ΟΠΚΕ, καθώς και δυνάμεις των ΜΑΤ, υπό το φόβο έντασης λόγω του μεγάλου εκνευρισμού φίλων και συγγενών του.

Δολοφονία στον Άγιο Παντελεήμονα: Οκτώ κάλυκες των εννέα χιλιοστών στο  σημείο | The Indicator

Κατά τις ίδιες πηγές, ο 39χρονος ήταν ιδιοκτήτης νυχτερινού μαγαζιού και παλιός γνώριμος της ΕΛ.ΑΣ. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ αντίπαλων συμμοριών.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προανάκριση της αστυνομίας. Από τον τόπο του εγκλήματος περισυνελέγησαν κάλυκες και οπτικό υλικό από κάμερες κλειστού κυκλώματος, τα οποία εξετάζονται από τις αρχές, ενώ λαμβάνονται και καταθέσεις καθώς την ώρα της δολοφονίας υπήρχαν αρκετοί άνθρωποι στο σημείο.

Πηγές: ΕΡΤ, Το Βήμα

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Όρμπαν: Μεταξύ ζωής και θανάτου ο Ρόμπερτ Φίτσο

Μπέλγκοροντ: Γυναίκα και 4χρονο παιδί νεκροί από drone

Πέθανε σε ηλικία 119 ετών η γηραιότερη γυναίκα στην Ελλάδα

Γαλλία: Νεκρός από αστυνομικά πυρά άνδρας που φέρεται να έβαλε φωτιά σε συναγωγή

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα