ΑΘΗΝΑ
15:02
|
20.04.2024
Δύο χρόνια αφότου ένας άλλο οίκος μόδας είχε παρουσιάσει φούτερ με κουκούλες που θύμιζαν κρεμάλες.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Δριμεία κριτική δέχεται ο γαλλικό οίκος μόδας Givenchy για τα κολιέ που φορούσαν τρία μοντέλα του στην πασαρέλα της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού. Τα αξεσουάρ επικρίθηκαν καθώς θύμισαν σε πολλούς θηλιές στον λαιμό. Προ διετίας ο οίκος μόδας Burberry είχε επικριθεί για παρόμοιο λόγο, καθώς είχε παρουσιάσει μια νέα σειρά φούτερ με κουκούλες που θύμιζαν κρεμάλες.

“Θα περίμενε κανείς η βιομηχανία μόδας να μαθαίνει από τα λάθη της και να μην φορά κολιέ που θυμίζουν θηλιές στους λαιμούς των μοντέλων”, σχολίασε στο Instagram ο λογαριασμός, Diet Prada. “Πραγματικά σε κάνει να αναρωτιέσαι πώς κανείς δεν το παρατήρησε, αλλά δυστυχώς… η ιστορία επαναλαμβάνεται”, καταλήγει το σχόλιο.

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Diet Prada ™ (@diet_prada)

Η καλλιτέχνιδα και ακτιβίστρια Κιμ Σάιρα σχολίασε επίσης: “Απορώ πώς πέρασε αυτό το πράγμα από τα μάτια τόσων ατόμων πριν από το σόου και όλοι το βρήκαν μια χαρά; Από την άλλη δεν μπορώ να πω ότι εξεπλάγην”.

Υπεύθυνος για την κολεξιόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 είναι ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Givenchy, Μάθιου Γουίλιαμς, ο οποίος υπεραμύνθηκε των δημιουργιών με δήλωσή του στη Vogue: “Πρόκειται για περίπλοκες και καλοδουλημένες δημιουργίες του Αμερικανού καλλιτέχνη, Τζος Σμιθ, εμπνευσμένες από τους πίνακες του με θέμα τον δρεπανοφόρο Χάρο”.

Πηγή: BBC

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πέθανε ο άνδρας που αυτοπυρπολήθηκε έξω από τη δίκη του Τραμπ στο Μανχάταν

Έκρηξη σε στρατιωτική βάση στο Νότιο Ιράκ

Αύριο Κυριακή η 41η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης

Ζαχάροβα: Σκόπιμη και εν ψυχρώ δολοφονία Ρώσου δημοσιογράφου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα