ΑΘΗΝΑ
14:45
|
23.04.2024
Εντοπίστηκε στο αμάξι του στη μαρίνα της Νέας Κρήνης - Από ασφυξία προήλθε ο θάνατός σύμφωνα με την ιατροδικαστή.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νεκρός βρέθηκε ο 31χρονος ποδοσφαιριστής του Μακεδονικού, Νίκος Τσουμάνης. Ο ποδοσφαιριστής, σύμφωνα με τον ιστότοπο metrosport.gr, εντοπίστηκε στο αμάξι του το πρωί της Τρίτης (05/10) στη μαρίνα της Νέας Κρήνης στην Καλαμαριά, χωρίς σφυγμό και παρά την άμεση διακομιδή του σε νοσοκομείο της περιοχής δεν κατέστη δυνατό να κρατηθεί στη ζωή.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Καλαμαριάς,  το εγκληματολογικό, η σήμανση και ο ιατροδικαστής, που εκτιμούν ότι ο θάνατος του προήλθε από πνιγμό. Διεξάγεται προανάκριση, αλλά αυτό που έγινε γνωστό είναι ότι ο Τσουμάνης είχε “ασφυκτικό θάνατο”. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο θάνατός του προήλθε από τη χρήση λουριών μίας χρήσης (tire up).

Η νεκροψία που διενήργησε η ιατροδικαστής έδειξε ότι ο θάνατος του ποδοσφαιριστή προήλθε από ασφυξία. Θα ακολουθήσει η διαδικασία της νεκροτομής που θα ρίξει φως στις ακριβείς συνθήκες θανάτου του.

Ο Νίκος Τσουμάνης, στο παρελθόν, είχε αγωνιστεί στον Άρη, στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, στην Ξάνθη, στην Κέρκυρα, στον Πανθρακικό και στη Βέροια.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., η υπόθεση ερευνάται από το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμαριάς.

Με πληροφορίες από Metrosport.gr, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Παραμένει στην φυλακή ο Ιρανός πρόσφυγας Χομαγιούν Σαμπετάρα

Ιταλία: Σύλληψη 13 σωφρονιστικών υπαλλήλων για βασανισμό ανηλίκων

Συναυλία αλληλεγγύης στον αγώνα των εκπαιδευτικών

Ιταλοί ερευνητές υποστηρίζουν ότι εντόπισαν τον ακριβή χώρο ταφής του Πλάτωνα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα