ΑΘΗΝΑ
11:32
|
25.04.2024
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος πέντε ατόμων τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί πλήρως, ενώ ένας ακόμη από τους δράστες είναι άγνωστος, έως αυτή την ώρα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εξιχνιάστηκε, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η δολοφονία 54χρονου επιχειρηματία και η απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος δύο ανδρών, 43 και 53 ετών, στις 7 Μαΐου 2021, στη Ζάκυνθο.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος πέντε ατόμων τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί πλήρως, ενώ ένας ακόμη από τους δράστες είναι άγνωστος, έως αυτή την ώρα.

Η δικογραφία αφορά τα αδικήματα για, κατά περίπτωση, συμμορία, ανθρωποκτονία με δόλο, απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και κατά συρροή, επικίνδυνη σωματική βλάβη, εμπρησμό, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, πλαστογραφία, κλοπή και νομοθεσία περί όπλων.

Όσον αφορά το χρονικό της δολοφονίας του 54χρονου, τις πρωϊνές ώρες της 7ης Μαΐου 2021, δύο δράστες εισέβαλαν σε επιχείρηση στη Ζάκυνθο όπου βρισκόταν εκείνη την ώρα και τον πυροβόλησαν, ενώ από τις σφαίρες τραυματίστηκε και ένας 53χρονος, που βρισκόταν στο σημείο. Την ώρα που έφευγαν οι δράστες πυροβόλησαν και εναντίον 43χρονου αλλοδαπού, ο οποίος βρισκόταν έξω από τα γραφεία της επιχείρησης.

Υπενθυμίζεται, ότι η σύζυγος του 54χρονου είχε δολοφονηθεί, στις 9 Ιουνίου 2020, σε ενέδρα που είχαν στήσει οι δράστες στη Ζάκυνθο, ενώ είχε τραυματιστεί τότε και ο ίδιος, από τους πυροβολισμούς που δέχθηκε το ζευγάρι.

Πηγές: Dikastiko.gr, Το Βήμα

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νίκαια: Δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο

Στον Άρειο Πάγο μήνυση γονέα θύματος των Τεμπών

Moulin Rouge… χωρίς φτερά-Κατέρρευσε τμήμα του κόκκινου μύλου

Αποδοκιμασία του Μάικ Τζόνσον στο Κολούμπια

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα