ΑΘΗΝΑ
18:03
|
05.06.2026
Τουλάχιστον τέσσερις οι τραυματίες από την επίθεση. Ο 18χρονος δράστης είχε εμπλακεί νωρίτερα σε καβγά.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νέο ένοπλο περιστατικό σε γυμνάσιο του Τέξας σημειώθηκε λίγο μετά τις 18.40 ώρα Ελλάδας με δράστη έναν 18χρονο μαθητή που συνελήφθη απόψε λίγο μετ΄α τις 21.00 (ώρα Ελλάδας).

Ο δήμαρχος της πόλης,Τζιμ Ρος, μιλώντας νωρίτερα σε δημοσιογράφους ανακοίνωσε πως τραυματίστηκαν τουλάχιστον τέσσερα άτομα.

Η αστυνομία αναζητούσε τον ύποπτο μεταξύ των μαθητών του σχολείου καθώς φέρεται πως είχε νωρίτερα εμπλακεί σε καβγά. Τελικά οι αστυνομικοί συνέλαβαν λίγο μετά τις 21.00 (ώρα Ελλάδας) έναν 18χρονο μαθητή του σχολείου.

PHOTO: People gather outside Timberview High School in in Arlington, Texas, after reports of a shooting, Oct. 6, 2021.

Το σχολείο στην περιοχή Τίμπερβιού του Άρλιγκτον έκλεισε λίγα λεπτά μετά την επίθεση και επί τόπου έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας.

Δάσκαλοι και μαθητές πήραν εντολή να παραμείνουν κλειδωμένοι στις τάξεις και στα γραφεία τους, καθώς στο κτίριο μετέβησαν αστυνομικοί που ξεκίνησαν αμέσως έρευνα για τον εντοπισμό του ενόπλου. Πριν το λοκντάουν στο σχολείο, μαθητές πρόλαβαν και ανάρτησαν βίντεο που κατέγραψαν τη στιγμή της έναρξης των πυροβολισμών στο σχολείο.

Το Μάιο του 2018, ένας 17χρονος μαθητής Λυκείου στη Σάντα Φε του Τέξας εισέβαλε οπλισμένος προκαλώντας το θάνατο 10 ατόμων, οι περισσότεροι εκ των οποίων ήταν μαθητές.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Καλλιθέα: Ασκήθηκαν ποινικές διώξεις στον οδοντίατρο με το ρόπαλο και στους δύο νεαρούς που φωτογράφιζαν

Επιστρέφουν στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό οι αστροναύτες μετά τη διαρροής αέρα (upd)

Ερευνα έναντι του Ισραήλ για εγκλήματα πολέμου και βασανιστήρια σε βάρος ακτιβιστών ξεκινούν στη Γαλλία

Η κυβέρνηση της Σομαλίας ανακοίνωσε ότι αποκατέστησε την τάξη μετά τις μάχες στην πρωτεύουσα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα