ΑΘΗΝΑ
11:33
|
02.06.2023
“Επικίνδυνος με ροπή στο έγκλημα”. Η εισαγγελέας χαρακτηρίζει τον ηθοποιό: “Αμετανόητο, απτόητο, χυδαίο”.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την παραπομπή σε δίκη για τρεις κακουργηματικές πράξεις – έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού – πρότεινε η εισαγγελέας με βούλευμα-καταπέλτη κατά του προφυλακισμένου ηθοποιού, Πέτρου Φιλιππίδη. Η εισαγγελική λειτουργός συμπεραίνει ότι υπάρχουν ενδείξεις ενοχής του, ενώ τον χαρακτηρίζει “αμετανόητο, απτόητο, χυδαίο”.

Σύμφωνα με το σκεπτικό της πρότασης ο προφυλακισμένος ηθοποιός είναι χαρακτήρας “με ιδιαίτερη επικινδυνότητα και σταθερή ροπή στο έγκλημα” και για τον λόγο αυτό διατάσσει και τη συνέχεια της προσωρινής του κράτησης.

“Και τα τρία θύματα καταγγέλλουν πραγματικά περιστατικά και δεν προκύπτει ότι το έκαναν για λόγους δημοσιότητας”, αναφέρει η εισαγγελέας στην πρότασή της σημειώνοντας πως δεν υπήρχε καμία συναίνεση των θυμάτων. Σε βάρος του ηθοποιού έχει ασκηθεί δίωξη για τρεις υποθέσεις, βιασμό που τελέσθηκε το 2008 και δύο σε απόπειρες βιασμού, το 2010 και το 2014. 

Υπενθυμίζεται, ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο απορρίφθηκε το αίτημα του Πέτρου Φιλιππίδη για αντικατάσταση της προσωρινής του κράτησης με περιοριστικούς όρους.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εκτός ΜΕΘ η εθελόντρια που δάγκωσε η οχιά

Άντριου Τέιτ: Δεν βίασα καμία γυναίκα, ενεργούσα υπό την οδηγία του Θεού

Πάνω από 100.000 πρόσφυγες από το Σουδάν έχουν καταφύγει στο Τσαντ

Μέχρι και ποινή φυλάκισης σε παραβάτες… ινφλουένσερς ετοιμάζει η Γαλλία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα