ΑΘΗΝΑ
23:59
|
16.10.2021
Σήμερα στις 8 μ.μ. υπό την αιγίδα της πρεσβείας της Κούβας-Θα προβληθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα η ταινία “Che: Un hombre nuevo”.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εκδήλωση μνήμης για τα 54 χρόνια από τη δολοφονία του Τσε Γκεβάρα, διοργανώνει η New Star, με την αιγίδα της πρεσβείας της Κούβας στην Ελλάδα και συνδιοργανωτές τον Ελληνοκουβανικό Σύνδεσμο Φιλίας και Αλληλεγγύης, την Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ), την Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ) και την Ελληνική Πρωτοβουλία για την απονομή του Νόμπελ Ειρήνης 2021 στην ιατρική ταξιαρχία Henry Reeve της Κούβας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα, στις 8 μ.μ. στο STUDIO new star art cinema 8/10/2021.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν η Zelmys Maria Domnguez Cortina, πρέσβειρα της Δημοκρατίας της Κούβας στην Ελλάδα και ο Νίκος Καρανδρέας, πρόεδρος του Ελληνοκουβανικού Συνδέσμου Φιλίας & Αλληλεγγύης.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν η Δέσποινα Μάρκου, πρόεδρος της ΕΕΔΔΑ, ο Σταύρος Τάσος, πρόεδρος της ΕΕΔΥΕ και ο Δημήτρης Πατέλης, Ελληνική Επιτροπή για την Απονομή του Βραβείου Νόμπελ Ειρήνης 2021 στη Διεθνή Ομάδα Ειδικευμένων σε Φυσικές Καταστροφές και Σοβαρές Επιδημίες “Χένρι Ριβ”.

Συντονιστής θα είναι ο διευθυντής της New Star, Βελισσάριος Κοσσυβάκης.

Θα ακολουθήσει στις 9 μ.μ. η προβολής της ταινίας “Che: Un hombre nuevo” (Τσε: Ένας καινούργιος άνθρωπος) του ΤristanΒauer, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με ελληνικούς υπότιτλους.

Πηγή: 902.gr

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τέξας: Πυροβολισμοί κατά αστυνομικών έξω από κλαμπ

Ρωσία: Δεκαοκτώ νεκροί από νοθευμένο αλκοόλ

Ιταλία: «Διακόσιες χιλιάδες πολίτες» πήραν μέρος στην κινητοποίησή

Εσωτερική έρευνα στο Facebook για λογοκρισία φιλοπαλαιστινιακού περιεχομένου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα