ΑΘΗΝΑ
07:37
|
03.05.2024
Η πλευρά του Πορτογάλου σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκτιμά πως με αυτή την εξέλιξη ξεκαθάρισε η υπόθεση.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Δικαστής στη Νεβάδα τωνΗΠΑ υποστήριξε την πρόταση των δικηγόρων του Κριστιάνο Ρονάλντο εναντίον μιας γυναίκας που του έκανε μήνυση αφού κατήγγειλε πως τη βίασε στο Λας Βέγκας το 2009.

Ο δικαστής Ντάνιελ Άλμπρεγκτς κατηγόρησε τον δικηγόρο της Κάθριν Μαγιόρκα, Λέσλι Μαρκ Στόβαλ, ότι βάσισε την υπόθεση σε κλεμμένα στοιχεία και διαρροές, τα οποία ήταν προσωπικές συνομιλίες μεταξύ του Κριστιάνο Ρονάλντο και των δικηγόρων του.

«Η απόρριψη της υπόθεσης της Μαγιόρκα λόγω της απαράδεκτης συμπεριφοράς του δικηγόρου της είναι ένα σκληρό αποτέλεσμα» έγραψε στην πρότασή του ο Άλμπρεγκτς προς τη δικαστή, που έχει αναλάβει την υπόθεση, Τζένιφερ Ντόρσι. «Είναι, όμως, δυστυχώς, η σωστή πράξη που θα εξασφαλίσει την ακεραιότητα της διαδικασίας», πρόσθεσε.

Ο δικηγόρος του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Λας Βέγκας, Πίτερ Κρίστιανσεν, εξέδωσε ανακοίνωση όπου εμφανίστηκε «ικανοποιημένος με τη στάση του δικαστηρίου και τη θέλησή του να εφαρμόσει ακριβώς το νόμο και να απορρίψει την υπόθεση εναντίον του κυρίου Ρονάλντο».

Πηγές: SkyNews

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αραιώνουν τα δρομολόγια των συγκοινωνιών ως την Τετάρτη του Πάσχα

Πώς θα λειτουργήσουν τα μαγαζιά ως το Μεγάλο Σάββατο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Εργατική Πρωτομαγιά με 191 νεκρούς εν ώρα εργασίας στην Ιταλία

Ο καιρός σήμερα: Τοπικές βροχές στα δυτικά και βόρεια

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα