ΑΘΗΝΑ
11:27
|
20.04.2024
Οι χρήστες κάλυψαν το κενό του εξάωρου κρασαρίσματος με περιεχόμενο “μόνο για ενήλικες”.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ. Από τη μια οι αποκαλύψεις της πρώην product manager, Φράνσις Χόγκεν, για τον διαμοιρασμό περιεχομένου που προωθεί το μίσος, τη βία και την παραπληροφόρηση εν γνώσει της εταιρείας και από την άλλη το κρασάρισμα της πλατφόρμας και των εφαρμογών της, Instagram και WhatsApp, για έξι ώρες. Εν αντιθέσει μια άλλη πλατφόρμα, εξίσου δημοφιλής ούτως ή άλλως, έγινε ακόμα πιο περιζήτητη εξαιτίας της συμφοράς που βρήκε το Facebook του Μαρκ Ζούκερμπεργκ.

Η κίνηση στην ιστοσελίδα Pornhub εκτινάχθηκε αυτήν την εβδομάδα, σύμφωνα με την ανάλυση των δεδομένων του ιστότοπου. Με το Instagram, το Facebook και το WhatsApp εκτός πρόσβασης, οι χρήστες κάλυψαν το “κενό” σερφάροντας στο μόνο για ενήλικες Pornhub. Τη Δευτέρα, ανήμερα του παγκόσμιου κρας, παρατηρήθηκε κυκλοφοριακή συμφόρηση στο Pornhub. “περίπου μισό εκατομμύριο περισσότεροι χρήστες επισκέπτονταν τη σελίδα μας κάθε μία ώρα”, αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της. Διευκρινίζει, ωστόσο, ότι παρόμοιες αυξήσεις στην κίνηση της ιστοσελίδας έχουν παρατηρηθεί και στο παρελθόν σε περιπτώσεις που άλλες πλατφόρμες βρίσκονταν εκτός διαδικτύου.

Νέους χρήστες απέσπασε και η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram. Η εταιρεία ανακοίνωσε χαρακτηριστικά ότι με την κατάρρευση του WhatsApp, 70 εκατομμύρια νέοι χρήστες εγγράφτηκαν στην εφαρμογή της.

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ ζήτησε συγνώμη από τους χρήστες για την παράλυση των κοινωνικών δικτύων του, διευκρινίζοντας ότι ήταν “δικό τους λάθος”. “Το Facebook, το Instagram, το WhatsApp και το Messenger επανέρχονται. Συγνώμη για τη διακοπή σήμερα, ξέρω πόσο βασίζεστε στις υπηρεσίες μας για να παραμείνετε σε επικοινωνία με τους ανθρώπους που νοιάζεστε”, έγραψε ο δισεκατομμυριούχος προκαλώντας έντονα σχόλια.



Το Facebook από την πλευρά του, εξήγησε ότι το πρόβλημα προκλήθηκε από ελαττωματική ενημέρωση που στάλθηκε στους κεντρικούς διακομιστές. Ο 37χρονος Ζούκερμπεργκ είδε την περιουσία του να μειώνεται κατά 7 δισ. δολάρια ως αποτέλεσμα του συμβάντος, το οποίο ήταν αποτέλεσμα εσωτερικού τεχνικού προβλήματος και όχι χάκερ, όπως παραδέχθηκε τελικά η εταιρεία.

Πηγή: RT News

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Θεραπεύτηκε από τη Μεσογειακή Αναιμία 39χρονος εκπαιδευτικός στο Παπανικολάου

Στο Ντονιέτσκ βρέθηκε νεκρός ο Ράσελ Μπέντλεϊ

Επίθεση χάκερ Anonymous κατά του στρατού του Ισραήλ

«Φτηνά, θυμωμένα, αποτελεσματικά»: Πώς τα επίγεια μη επανδρωμένα σκάφη ενσωματώθηκαν στη ζώνη του πολέμου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα