ΑΘΗΝΑ
17:53
|
18.05.2024
Ο σημερινός νικητής του τζάκ ποτ “θα κατατροπώσει” τον προηγούμενο, ανώνυμο νικητή των 170 εκατομμυρίων λιρών του Οκτωβρίου του 2019.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το μεγαλύτερο βραβείο στην ιστορία της Βρετανίας προσφέρει στους παίκτες το τζακπότ του λαχείου EuroMillions. Οι τυχεροί μπορούν να διεκδικήσουν μέχρι και 184 εκατομμύρια (εκ.) λίρες και να γίνουν έτσι πιο πλούσιοι και από την διάσημη ποπ τραγουδίστρια Αντέλ, η περιουσία της οποίας ανέρχεται σε 130 εκ. λίρες.

Το βραβείο κληρώνει στη σημερινή κλήρωση της Τρίτης, επειδή κανένας δεν κέρδισε στην αντίστοιχη της Παρασκευής.

Ο σημερινός νικητής του τζάκ ποτ “θα κατατροπώσει” τον προηγούμενο, ανώνυμο νικητή των 170 εκ. λιρών του Οκτωβρίου του 2019.

Ο Άντι Κάρτερ, σύμβουλος νικητών του εθνικού λαχείου, δήλωσε: “Τα 184 εκατομμύρια λίρες, δεν αφορούν μόνο εσάς και την οικογένειά σας. Αν θέλετε, μπορείτε να κάνετε τη διαφορά ακόμα για για τις επόμενες γενιές”.

Ο Κάρτερ συνέχισε λέγοντας ότι σε κάποιους αρέσει να προσφέρουν φιλανθρωπικό έργο, ενώ σε άλλους να δωρίζουν ένα μέρος από το έπαθλό τους σε φίλους και συγγενείς.

“Το υπέροχο με τα 184 εκατομμύρια λίρες είναι ότι μπορείτε να κάνετε όλα αυτά αν θέλετε”, συμπλήρωσε.

“Σίγουρα πολλοί φίλοι και συγγενείς έχουν ωφεληθεί και ενώ η αγορά λαχείων της χώρας έχει ‘αναδείξει’ πάνω από 6.000 εκατομμυριούχους σε 27 χρόνια”.

Πηγές: The Guardian

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τουλάχιστον 50 νεκροί από πλημμύρες στο Αφγανιστάν

Η Τυνησία λέει ότι 23 μετανάστες αγνοούνται μετά την αναχώρηση τους με βάρκα για την Ιταλία

Οι φοιτητές της Χιλής απαιτούν από την κυβέρνηση να διακόψει τις σχέσεις με το Ισραήλ

Βίαιες διαδηλώσεις μαίνονται στη Νέα Καληδονία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα