ΑΘΗΝΑ
11:35
|
19.04.2024
Ο γιος του Κλαρκ Κεντ, Τζον, στο επόμενο τεύχος του Νοεμβρίου, εμφανίζεται σε σχέση με τον φίλο του, Τζέι Νακαμούρα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η DC Comics ανακοίνωσε ότι ο νέος της Σούπερμαν, Τζον Κεντ, θα είναι αμφιφυλόφιλος. Στο επόμενο τεύχος των κόμικς, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο, ο Τζον Κεντ θα εμφανίζεται σε ρομαντική σχέση με τον φίλο του, Τζέι Νακαμούρα. Ο Τζον Κεντ, γνωστός ως “ο Υπεράνθρωπος της Γης”, είναι ο γιος του Σούπερμαν Κλαρκ Κεντ και της Λόις Λέιν. Στο τεύχος ‘Superman: Son of Kal-El’, ο γιος του Σούπερμαν, ο Τζον Κεντ, αφού ολοκληρώσει την αποστολή του να σώσει τον κόσμο θα βρει την αγάπη στο πρόσωπο του Τζέι.

“Μιλάμε πολύ για τη δύναμη του DC Multiverse στην αφήγησή μας και αυτό είναι ένα άλλο απίστευτο παράδειγμα” δήλωσε ο τζιμ Λιμ, επικεφαλής και εκδότης της DC.

Η DC Comics έκανε την ανακοίνωση ανήμερα της Εθνικής Ημέρας Coming Out, ένας ετήσιος εορτασμός ευαισθητοποίησης των πολιτών για την “έξοδο” και τη συζήτηση ζητημάτων της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας με τον γενικό πληθυσμό που καθιερώθηκε το 1988 στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η σειρά κόμικς που ακολουθεί τις περιπέτειες του γιου του Σούπερμαν κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιούλιο. Ο Τζον Κεντ έχει μέχρι στιγμής δώσεις μάχες κατά της κλιματικής αλλαγής, της ένοπλης βίας στα σχολεία και κατά της απέλασης προσφύγων. Οι λεπτομέρειες του σεναρίου για τη ρομαντική σχέση των Τζον και Τζέι δεν έχουν ακόμα αποκαλυφθεί, αλλά κάποιες εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα δείχνουν τους δύο νέους να μοιράζονται ένα φιλί.

Τον Αύγουστο, η DC δημοσίευσε ένα τεύχος στο οποίο ο Τιμ Ντρέικ – γνωστός και ως Ρόμπιν, ο πιστός βοηθός του Μπάτμαν – εμφανίστηκε επίσης ως αμφιφυλόφιλος.

Πηγή: BBC

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Βύρωνας: Με περιπολικά, ΜΑΤ, πυροσβεστική η έξωση γυναίκας που είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει

Σεισμός 4,4 Ρίχτερ στη Σάμο

Αντιδράσεις για τα απογευματινά χειρουργεία: «Δεν είναι επιλογή, είναι εκβιασμός»

Τέμπη: Βρέθηκαν υπολείμματα οστών στο ιδιωτικό οικόπεδο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα