ΑΘΗΝΑ
05:27
|
19.04.2024
Ο νεαρός, με καταγωγή από τη Δανία, φέρεται να επιχείρησε να κρεμαστεί, έφτιαξε θηλιά, ωστόσο έχασε τη ζωή του από πρώτη επειδή ο βρόχος έσπασε.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε 32χρονος κρατούμενος κρατούμενος μέσα στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα, με τον νεκρό να καταγράφεται ως η τέταρτη απώλεια ζωής μέσα σε χώρους κρατουμένων της ΕΛ.ΑΣ. μέσα σε λίγους μήνες.

Ο νεαρός, με καταγωγή από τη Δανία, φέρεται να επιχείρησε να κρεμαστεί, έφτιαξε θηλιά, ωστόσο έχασε τη ζωή του από πρώτη επειδή ο βρόχος έσπασε. Ο 32χρονος είχε συλληφθεί έπειτα από καταγγελία της 26χρονης συντρόφου του για ξυλοδαρμό, ενώ το ζευγάρι φέρεται να συγκατοικούσε σε διαμέρισμα που νοίκιαζε με βραχυχρόνια μίσθωση στην ευρύτερη περιοχή. Το θύμα ξυλοδαρμού είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Mega ο κρατούμενος διέφυγε της προσοχής των αστυνομικών και λίγα λεπτά αργότερα εντοπίστηκε νεκρός. 

Υπενθυμίζεται ότι είχαν προηγηθεί θάνατοι κρατουμένων στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου τον Ιούνιο, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης τον Αύγουστο και στο Α.Τ. Λευκού Πύργου τον Σεπτέμβριο. 

Πηγές: Εφημερίδα των Συντακτών

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το WFP έστειλε στη Γάζα κονσέρβες με…σκουλήκια

Βρέθηκε η 16χρονη Χριστίνα που είχε χαθεί στη Θεσσαλονίκη

Σε λάθος κατεύθυνση η χώρα λέει το 68% των Ελλήνων, αλλά το 32,3% ψηφίζει… ΝΔ

Οι εποχικοί πυροσβέστες εκπέμπουν SOS για τα ενοίκια-φωτιά στα νησιά

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα