ΑΘΗΝΑ
20:00
|
16.04.2024
Η δικογραφία για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς περνάει στα χέρια του εισαγγελέα ο οποίος θα υποβάλει πρόταση στο δικαστικό συμβούλιο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της ανάκρισης για την υπόθεση δολοφονίας της Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά. Η δικογραφία αναμένεται να ανατεθεί τώρα σε εισαγγελέα που θα προτείνει την παραπομπή ή μη σε δίκη του 33χρονου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του κατηγορουμένου στα τέλη Ιουνίου και την ολοκλήρωση του υλικού δικογραφίας, σύμφωνα με πληροφορίες, εκλήθη από τον ανακριτή ο συνήγορος του κατηγορουμένου και υπέγραψε το πέρας της ανακρίσεως. Κατά συνέπεια δεν προκύπτει η εμπλοκή δεύτερου προσώπου ή συνεργού στην υπόθεση με τα μέχρι τώρα στοιχεία.  

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τα τελευταία στοιχεία που ανέμενε ο ανακριτικής από τις άρσεις τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου, δεν προέκυψε στοιχείο που να επιτάσσει τη συμπληρωματική απολογία του κατηγορουμένου ή περαιτέρω έρευνα. Ειδικότερα, φέρεται να μην ήρθε έγγραφο σχετικά με τις κλήσεις που έγιναν εκείνη τη νύχτα, ενώ ούτε έγγραφο σχετικά με την κάμερα έφτασε στον ανακριτή, καθώς η εταιρία από την Κίνα δεν απάντησε ποτέ στο αίτημά του.

Τέλος, από την άρση του τραπεζικού απορρήτου φαίνεται επίσης πως έχουν προκύψει συναλλαγές χαμηλών ποσών στις κάρτες τόσο της 20χρονης Καρολάιν, όσο και του 33χρονου πιλότου, για τα έξοδα του σπιτιού.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Άλλο Ιράν, άλλο Βρετανία…

Κατάπιε τη γλώσσα του σήμερα ο Βρετανός ΥΠΕΞ όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε τι θα έκανε εάν εχθρική χώρα βομβάρδιζε βρετανικό προξενείο.
ΣΥΝΑΦΗ

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην 24ωρη απεργία όλων των ΜΜΕ

Νεκροί άλλοι δύο Παλαιστίνιοι απόψε από επίθεση εποίκων στη Δυτική Όχθη

Νέες καταγγελίες Παλαιστινίων για βασανιστήρια από τον στρατό

Νόνη Δούνια: Μαθαίνεις διπλωματία μέσω… υποκριτικής

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα