ΑΘΗΝΑ
13:02
|
18.04.2024
Από τις 247 κλήσεις που δέχθηκε η πυροσβεστική, οι 217 κλήσεις έγιναν από περιοχές του λεκανοπεδίου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πάνω από διακόσιες κλήσεις για απεγκλωβισμό ατόμων λόγω πλημμύρας δέχθηκε από νωρίς σήμερα το πρωί η Πυροσβεστική Υπηρεσία σε Ατική και Κεντρική Μακεδονία.

Από τις 247 κλήσεις που δέχθηκε η πυροσβεστική από τις 7.00 το πρωί ως τις 6.00 το απόγευμα, οι 217 κλήσεις έγιναν από περιοχές του λεκανοπεδίου και αφορούσαν αντλήσεις υδάτων, κοπές δέντρων και για αφαιρέσεις βαριών ή επικίνδυνων αντικειμένων.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έχει δεχθεί 30 κλήσεις, εκ των οποίων, 26 για αντλήσεις υδάτων από οικίες και τέσσερις για μεταφορές ατόμων σε ασφαλή σημεία, στην περιοχή Ζαγκλιβέρι του δήμου Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, μετά από υπερχείλιση ρέματος.

Παραμένει σε εφαρμογή το επιχειρησιακό σχέδιο για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρών, καθώς και των συνοδών τους φαινομένων.

Οι Πυροσβεστικές Υπηρεσίες των περιοχών που αναμένεται να εξελιχθούν τα φαινόμενα παραμένουν σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας και περαιτέρω κλιμάκωσης, εφ’ όσον απαιτηθεί, με διασπορά του προσωπικού και των οχημάτων, προκειμένου να αντιμετωπιστούν άμεσα τυχόν προβλήματα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Άνοιξε η πλατφόρμα για επίδομα μητρότητας σε μη μισθωτές-Ειδικές περιπτώσεις

Ντουμπάι: «Πλημμύρισε» από εγκλωβισμένους επιβάτες το αεροδρόμιο

Πήγε στην τράπεζα με τον νεκρό θείο της ως εγγυητή για να πάρει… δάνειο

Νίσυρος: Ελεύθερος ο 50χρονος κακοποιητής του ανήλικου μετανάστη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα