ΑΘΗΝΑ
20:20
|
19.04.2024
Η συνεδρίαση της ΕΔΕΚΑΠ διεκόπη και τα πνεύματα στο Κίνημα Αλλαγής δείχνουν να οξύνονται.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σκηνές απείρου κάλλους φαίνεται ότι διαδραματίστηκαν στην συνεδρίαση της Επιτροπής Δεοντολογίας, Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΔΕΚΑΠ) του Κινήματος Αλλαγής μετά την εμφάνιση των τριών νέων υποψηφιοτήτων του Παύλου Γερουλάνου, του Παύλου Χρηστίδη και του Βασίλη Κεγκέρογλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας “Το Βήμα”, κατά τη συνεδρίαση ζητήθηκε παράταση μιας εβδομάδας για τη συλλογή των υπογραφών που απαιτούνται για να δοθεί και επισήμως το χρίσμα στους υποψηφίους.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής, κ. Καπετανάκης, εισηγήθηκε να δοθεί παράταση μέχρι τις 22 Οκτωβρίου, ενώ ο ο Β. Κεγκέρογου ζήτησε εκ νέου σύγκληση της Κεντρικής Επιτροπής για να αποφασίσει με βάση τα νέα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί. Ο κ. Κεγκέρογλου τονίζει ότι δεν μπορεί η ΕΔΕΚΑΠ να πάρει τις σχετικές αποφάσεις.

Μπροστά στο αδιέξοδο που δημιουργήθηκε η συνεδρίαση διεκόπη, με την εξέλιξη να πυροδοτεί νέα φημολογία για εμπλοκή του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου σε περίπτωση που συνεχιστεί ο ευτελισμός της διαδικασίας.

Της απόφασης για διακοπή της συνεδρίασης προηγήθηκε η είδηση πως ο Ανδρέας Λοβέρδος κατέθεσε 14.200 υπογραφές υπέρ της υποψηφιότητάς του, ανοίγοντας ουσιαστικά εκ νέου την προεκλογική εκστρατεία.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εργασιακό Γολγοθά αντιμετωπίζουν οι νέοι εργαζόμενοι λέει έρευνα του Eteron

Επίθεση χάκερ Anonymous κατά του στρατού του Ισραήλ

Οι πρώτες 100 μέρες του Γκαμπριέλ Ατάλ στην εξουσία

Στόλτενμπεργκ: Το ΝΑΤΟ θα προσφέρει νέα συστήματα αεράμυνας στην Ουκρανία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα