ΑΘΗΝΑ
20:06
|
04.07.2024
Ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής αισιοδοξεί να εκφράσει τη νέα γενιά.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝ.ΑΛ. Παύλος Χρηστίδης αναμένεται να καταθέσει εντός της ημέρας την υποψηφιότητά του για την προεδρία του κόμματος φιλοδοξώντας να εκφράσει τη νέα γενιά, στον απόηχο της απόσυρσης της Φώφης Γεννηματά από την εσωκομματική κούρσα για λόγους υγείας.

Ο κ. Χρηστίδης, εκ των στενότερων συνεργατών της κ. Γεννηματά, αναμένεται να δημοσιοποιήσει τις επόμενες ώρες την πρόθεσή του, ενώ παραιτείται και από τη θέση του εκπροσώπου Τύπου της παράταξης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Χρηστίδης έχει ήδη ενημερώσει την κ. Γεννηματά για την απόφασή του.

Υπενθυμίζεται ότι χθες στη λίστα των υποψηφίων για την ηγεσία του κόμματος προστέθηκαν οι Βασίλης Κεγκέρογλου και Παύλος Γερουλάνος.

Σήμερα επρόκειτο να συνεδριάσει η αρμόδια Επιτροπή Δεοντολογίας, Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΔΕΚΑΠ), προκειμένου να εξετάσει τα αιτήματα Κεγκέρογλου και Γερουλάνου για παράταση της προθεσμίας για την κατάθεση υπογραφών, που εκτιμάται ότι θα γίνονταν αποδεκτά.  Συνολικά οι υποψήφιοι για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής είναι οι: Νίκος Ανδρουλάκης, Ανδρέας Λοβέρδος, Χάρης Καστανίδης, Βασίλης Κεγκέρογλου, Παύλος Γερουλάνος και Παύλος Χρηστίδης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πόλεμος με Χεζμπολάχ σημαίνει καταστροφή του Ισραήλ του Νετανιάχου

Πολωνία: Ζητά Έλληνες συνοριαφύλακες να φυλάνε τα σύνορα με την Λευκορωσία

Εκλογές στη Βρετανία: Μεγάλη η προσέλευση στις κάλπες- Τα ξημερώματα το πρώτο exit poll

Καταιγισμός ρουκετών και drone κατά του Ισραήλ, μετά τη δολοφονία διοικητή της Χεζμπολάχ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα