ΑΘΗΝΑ
14:55
|
06.05.2024
Υποχώρησε η άσφαλτος στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως Βότση. Παρόμοιο συμβάν είχε σημειωθεί και πέρσι, ακριβώς στο ίδιο σημείο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τρόμο βίωσαν 15 επιβαίνοντες, όλοι εργαζόμενοι, το πρωί, σε έναν από τους πλέον κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης που πλήττεται όπως και πολλές άλλες περιοχές της Ελλάδας από την κακοκαιρία “Μπάλλος”.  

Ένα λεωφορείο που μετέφερε εργαζόμενους, τα ξημερώματα, έπεσε τμηματικά σε μία τεράστια γούβα που άνοιξε ξαφνικά, όταν υποχώρησε η άσφαλτος στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως Βότση. Σύμφωνα με ντόπιους που βρέθηκαν στο σημείο, η λακκούβα έχει βάθος περίπου 5 μέτρων και αν το λεωφορείο είχε μεγαλύτερη ταχύτητα θα μπορούσε να έχει πέσει μέσα στα νερά. Από το συμβάν δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός. 

Αξίζει να σημειωθεί πως παρόμοιο συμβάν είχε σημειωθεί και πέρσι, ακριβώς στο ίδιο σημείο.

Στο μεταξύ, ο “Μπάλλος” δείχνει για δεύτερη μέρα τα …δόντια του στη Θεσσαλονίκη, με συνεχείς και κατά διαστήματα έντονες βροχοπτώσεις. Δρόμοι πλημμύρησαν και η κίνηση των οχημάτων σε κεντρικούς οδικούς άξονες διεξάγεται με ιδιαίτερη δυσκολία και χαμηλές ταχύτητες.

Συνθήκες κυκλοφοριακής συμφόρησης παρατηρούνται από νωρίς στη Βασ. Όλγας, την Εγνατία, την Κ. Καραμανλή και τη Λαγκαδά, ενώ μικροσυγκρούσεις οχημάτων έχουν καταγραφεί σε διάφορα σημεία του πολεοδομικού συγκροτήματος.

Εξαιτίας της υπερχείλισης χειμάρρου, κλειστή παραμένει από τα ξημερώματα η επαρχιακή οδός Λαγκαδικίων – Σχολαρίου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Βέλγιο: Κινητοποιήσεις στο Πανεπιστήμιο της Γάνδης υπέρ της Παλαιστίνης

Ρωσία: Η Κρατική Δούμα απαγορεύει σε ξένους πράκτορες να είναι υποψήφιοι στις εκλογές

Σέρρες: 14χρονη κατήγγειλε τον πατριό της για συστηματικό βιασμό

Δέκα χρόνια από τη σφαγή της Οδησσού: Όταν ο φασισμός επιβλήθηκε με αίμα και ατσάλι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα