ΑΘΗΝΑ
19:41
|
18.05.2024
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, πρόκειται για πρόσωπο του αντιεξουσιαστικού χώρου, ενώ η σύλληψή του δημοσιοποιήθηκε πρώτα σε ιστοσελίδα του χώρου.
ÅËÅÃ×ÏÉ ÔÇÓ ÁÓÔÕÍÏÌÉÁÓ ÃÉÁ ÅÖÁÑÌÏÃÇ ÔÙÍ ÌÅÔÑÙÍ ÃÉÁ ÔÇ ÐÁÍÄÇÌÉÁ(ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ ÃÉÙÑÃÏÓ EUROKINISSI)
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με την κατηγορία της απείθειας συνελήφθη ο μεσημέρι της Τετάρτης στου Ζωγράφου ένας 34χρονος, εις βάρος του οποίου υπάρχει και ένταλμα για ληστεία σε βάρος υπαλλήλου χρηματαποστολής καθώς και για επίθεση με αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, πρόκειται για πρόσωπο του αντιεξουσιαστικού χώρου, ενώ η σύλληψή του δημοσιοποιήθηκε πρώτα σε ιστοσελίδα του χώρου, όπου χαρακτηρίζεται  “σύντροφος” και η σύλληψή του  “απαγωγή” από αστυνομικούς.

Ο 34χρονος εντοπίστηκε την Τετάρτη έξω από το σπίτι του στου Ζωγράφου.

Εκτός από την απείθεια, το κατηγορητήριο που τον βαραίνει αφορά ληστεία στις 10 Φεβρουαρίου 2018, όταν μαζί με συνεργό του είχαν αρπάξει τις εισπράξεις σούπερ μάρκετ στην περιοχή του Ζωγράφου.

Επίσης, κατηγορείται ότι συμμετείχε σε επίθεση με γκαζάκια τον Μάιο του 2009 σε μεγάλη έκθεση αυτοκινήτων στη λεωφόρο Μεσογείων, κατά την οποία είχαν υποστεί ζημιές 21 αυτοκίνητα. Τη συγκεκριμένη επίθεση την ευθύνη είχε αναλάβει με κείμενό της η αναρχική ομάδα “Εμπρηστικές Ομάδες Νύχτας”.

Τέλος, ο 34χρονος, στις 4 Δεκεμβρίου 2008, είχε συλληφθεί για συμμετοχή σε επεισόδια σε πορεία αναρχικων.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του για απείθεια όσο και για το ένταλμα που εκδόθηκε σε βάρος του για τη ληστεία και την επίθεση με γκαζάκια, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η αστυνομική έρευνα για τη συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις συνεχίζεται.

Πηγές: ΕΡΤ

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή λόγω του «Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2024»

Ψυχικές ασθένειες και εστιατόρια

Η πρόεδρος της Γεωργίας άσκησε βέτο στο νομοσχέδιο για τους «ξένους πράκτορες»

Ηλιόπουλος: Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να κοροϊδεύει τον κόσμο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα