ΑΘΗΝΑ
11:57
|
20.04.2024
Ένδεκα έφηβοι ανασύρθηκαν νεκροί ενώ δύο ακόμη μαθητές νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της πόλης Μπαντούγκ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένδεκα έφηβοι πνίγηκαν και δύο βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, αφού επιχείρησαν να διασχίσουν έναν ποταμό πεζή, κατά τη διάρκεια μιας εκδρομής στην Ινδονησία.

Περίπου 150 μέλη μιας μουσουλμανικής οργάνωσης προσκόπων, ηλικίας 13 έως 15 ετών, περπατούσαν κατά μήκος της όχθης των ποταμού Cileuleur, όταν 21 εξ αυτών αποφάσισαν να τον διασχίσουν πεζή. Κάτοικοι της περιοχής κατάφεραν να σώσουν τους δέκα, αφηγήθηκε ο Σουπριόνο, ένας αξιωματούχος των υπηρεσιών έρευνας και διάσωσης της Μπαντούγκ, μιας πόλης στο δυτικό τμήμα της νήσου Ιάβας.

Ωστόσο, οι 11 ανασύρθηκαν νεκροί ενώ δύο μαθητές νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της περιοχής.

Οι αρχές διενεργούν έρευνα για τις συνθήκες του δυστυχήματος και προκειμένου να επαληθεύσουν ότι δεν αγνοούνται άλλοι εκδρομείς.

Οι μαθητές πήραν μέρος σε αυτήν την εκδρομή για να καθαρίσουν τις όχθες του ποταμού, παρά τις προειδοποιήσεις της εθνικής Υπηρεσίας για την Πρόληψη των Καταστροφών.

Η πεζοπορία κατά μήκος των ποταμών απαγορεύεται για τα παιδιά και τους εφήβους κατά την περίοδο των βροχών που ξεκινά στα τέλη Νοεμβρίου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

EINAΠ: Κινητοποίηση στο νοσοκομείο Γεννηματάς την Τετάρτη

Περισσότεροι από 100 διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης συνελήφθησαν σε πανεπιστήμιο των ΗΠΑ

Θεσσαλία: Ισχυρές βροχοπτώσεις λίγα προβλήματα από την κακοκαιρία

Ακόμα ένα εργατικό ατύχημα στο Πέραμα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα