ΑΘΗΝΑ
23:45
|
03.05.2024
Ο 65χρονος δισεκατομμυριούχος, φέρεται να παρενοχλούσε εργαζόμενες της Microsoft, στέλνοντας τους ανήθικα emails.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον Μπιλ Γκέιτς με αφορμή το πολύκροτο διαζύγιό του από την επί 27 χρόνια σύντροφό του Μελίντα. Ο 65χρονος δισεκατομμυριούχος, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα σε διεθνή ΜΜΕ, παρενοχλούσε εργαζόμενες της Microsoft, στέλνοντας τους ανήθικα emails. 

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Wall Street Journal (WSJ), το 2019, όταν και είχαν βγει στη δημοσιότητα οι πρώτες αναφορές για σεξουαλική παρενόχληση του Γκέιτς σε υπαλλήλους της εταιρείας, δεν ήταν η πρώτη φορά που είχε ανακύψει παρόμοιο ζήτημα, καθώς από το 2008 οι επικεφαλής της Microsoft είχαν εντοπίσει emails μεταξύ του Γκέιτς και εργαζόμενη του με ξεκάθαρες ενδείξεις φλερταρίσματος από τον -παντρεμένο τότε- δισεκατομμυριούχο.

Δύο στελέχη της Microsoft, ο γενικός σύμβουλος Μπραντ Σμιθ και η τότε επικεφαλής HR Λίζα Μπράμελ, προσέγγισαν τον Γκέιτς, ζητώντας του να σταματήσει αυτή τη συμπεριφορά. Ο ιδρυτής της εταιρείας παραδέχθηκε ότι τα emails δεν ήταν σωστά και συμφώνησε να δώσει τέλος.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Σμιθ και η Μπράμελ ενημέρωσαν ορισμένα μέλη του Δ.Σ. της Microsoft για το γεγονός και μια επιτροπή του Δ.Σ. συζήτησε το θέμα, κρίνοντας πως δεν χρειάζεται καμία περαιτέρω ενέργεια καθώς δεν προέκυπτε ζήτημα φυσικής επαφής μεταξύ του Γκέιτς και της υπαλλήλου.

Η Μπριζίτ Άρνολντ, εκπρόσωπος του Γκέιτς διέψευσε τις φήμες, αναφέροντας πως “είναι ανακυκλωμένες φήμες, χωρίς βάση και έχουν ως σκοπό να δυσφημίσουν και να βλάψουν τον Μπιλ Γκέιτς”.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Με πάνω από 400 χιλιάδες αυτοκίνητα η έξοδος των Αθηναίων

Άγιοι Θεόδωροι: Εξαφανίστηκε και το μηχανάκι του βρέθηκε παρατημένο

Λευκάδα: Στο νοσοκομείο 35χρονος από τσίμπημα αράχνης «μαύρη χήρα»

Επιτάφιος Θρήνος: Η Ακολουθία και η περιφορά [live]

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα