ΑΘΗΝΑ
02:11
|
29.11.2021
Η συγκινητική ανάρτηση του γιου του δολοφονημένου Νίκου Τεμπονέρα μετά την αποφυλάκιση του “πυρηνάρχη”, Γιώργου Πατέλη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η ξαφνική αποφυλάκιση για ανθρωπιστικούς λόγους του “πυρηνάρχη” στη Νίκαια, Γιώργου Πατέλη, συνεχίζει να προκαλεί αντιδράσεις, ειδικά από τα άτομα που βίωσαν απώλειες από τη δράση της ναζιστικής-εγκληματικής οργάνωσης “Χρυσή Αυγή”.

Ο Διονύσης Τεμπορένας, γιος του δολοφονημένου από φασίστες Νίκου Τεμπονέρα στην Πάτρα, απευθύνεται με μια συγκινητική ανάρτηση στην μητέρα του δολοφονημένου από τη Χρυσή Αυγή, Παύλου Φύσσα, Μάγδα. Μιλά για το πώς ένοιωσε εκείνος όταν δολοφόνησαν τον πατέρα του και για το πώς νοιώθει τώρα, 30 χρόνια μετά.

“Ξέρω πώς νοιώθεις. Θες να πάρεις μια πέτρα και να την πετάξεις πάνω του, με όλη σου τη δύναμη. Να φτύσεις, όσο πιο δυνατά μπορείς, μέχρι να μην σου μείνει σάλιο στο στόμα. Να τον κάνεις κομμάτια.  Πάντα σκεφτόμουν, τι θα του έλεγα εγώ, αν τον συναντούσα μπροστά μου.  Πέρασαν 30 χρόνια, μα τώρα ξέρω: ‘Σε λυπάμαι και τώρα όπως και τότε…’ και θα συνέχιζα, στο δρόμο μου. Έμαθα να μην μισώ, αλλά και να μην αλλάζω δρόμο”. O Διονύσης Τεμπονέρας αποκαλεί τη Μάγδα Φύσσα, τη “μάνα όλου του κόσμου”.


Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κινητοποίηση κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών και των αναστολών υγειονομικών

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τη Δευτέρα στις εθνικές οδούς Αθηνών-Κορίνθου και Αθηνών-Λαμίας

ΙΧ όχημα έπεσε στο λιμάνι του Ωρωπού

Ο πάπας Φραγκίσκος καταγγέλλει την «εργαλειοποίηση» των μεταναστών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα