ΑΘΗΝΑ
09:46
|
06.07.2024
Πράκτορες του FBI βρήκαν επίσης προσωπικά αντικείμενα του αρραβωνιαστικού της που ακόμα αναζητείται από τις αρχές.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οι επικεφαλής της έρευνας για τον εντοπισμό του αρραβωνιαστικού της δολοφονημένης μπλόγκερ, Γκάμπι Πετίτο, ανακάλυψαν “ανθρώπινα λείψανα” σε πάρκο της Φλόριντας, όπως αναφέρει πράκτορας της Υπηρεσίας Ομοσπονδιακών Ερευνών (FBI) των ΗΠΑ. Επιπλέον, οι ερευνητές του FBI εντόπισαν προσωπικά αντικείμενα του αρραβωνιαστικού, Μπράιαν Λόντρι, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για τη δολοφονίας της 22χρονης Αμερικανίδας που έχει συγκλονίσει την αμερικανική κοινή γνώμη.

Ο Μπράιαν Λόντρι αγνοείται για περισσότερο από έναν μήνα, μετά την επιστροφή του στη Φλόριντα από το κοινό ταξίδι με τη σύντροφό του. Η σορός της Γκάμπι Πετίτο εντοπίστηκε στο Ουαόμινγκ, ένας από τους πολλούς σταθμούς του ταξιδιού του ζεύγους στις ΗΠΑ. Ήδη ο αρμόδιος ιατροδικαστής έχει αποφανθεί ότι η 22χρονη ταξιδιωτική μπλόγκερ έπεσε θύμα στραγγαλισμού.

Ο εντοπισμός των “ανθρώπινων λειψάνων” στο περιβαλλοντικό πάρκο Myakkahatchee επιβεβαιώθηκε από τον ειδικό πράκτορα του FBI, Μάικλ ΜακΦέρσον, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που δόθηκε χθες Τρίτη. Διευκρίνισε ότι βρέθηκαν δίπλα σε ένα σακίδιο και ένα σημειωματάριο, τα οποία ανήκαν στον Μπράιαν Λόντρι.  

Η 22χρονη είχε θεαθεί τελευταία φορά ζωντανή στις 26 Αυγούστου. Η Πετίτο και ο Λόντρι ξεκίνησαν το ταξίδι τους στις αρχές Ιουλίου, από το Λονγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης, όπου ζουν οι γονείς της. Καθώς περνούσαν από το Κάνσας, το Κολοράντο, τη Γιούτα, η Πετίτο κατέγραφε τη ζωή τους στο βανάκι και αναρτούσε βίντεο και φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στις οποίες διακρινόταν ένα αγαπημένο ζευγάρι που ζει μια περιπέτεια στις ΗΠΑ. Η 22χρονη ανέβασε την τελευταία φωτογραφία της στο Instagram στις 25 Αυγούστου, την ίδια ημέρα κατά την οποία μίλησε τελευταία φορά στο τηλέφωνο με τη μητέρα της.

Η αστυνομία στη Γιούτα έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο τον περασμένο μήνα, όπου καταγραφόταν η νεαρή γυναίκα να περιγράφει, κλαίγοντας, τον διαπληκτισμό που είχε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της με τον σύντροφό της. Οι γονείς του Λόντρι δήλωσαν στην αστυνομία ότι έχουν χάσει τα ίχνη του γιου τους από τις 13 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: BBC

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αμπού Χάμζα: Το τέλος του Ισραήλ είναι αναπόφευκτο

Ο μεταρρυθμιστής Μασούντ Πεζεσκιάν νικητής των προεδρικών εκλογών στο Ιράν

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε 8 Περιφέρειες για σήμερα Σάββατο 6 Ιουλίου

Λυδία Λίθος για την Αριστερά ο Πόλεμος και η Ειρήνη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα