ΑΘΗΝΑ
12:28
|
25.04.2024
Η γυναίκα θύμα επίθεσης με βιτριόλι από μια άλλη γυναίκα εκφράζει σήμερα την ευγνωμοσύνη της στη Δικαιοσύνη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την ευγνωμοσύνη της προς τη Δικαιοσύνη εξέφρασε η Ιωάννα Παλιοσπύρου μετά το άκουσμα της πρότασης του εισαγγελέα Χαράλαμπου Μαστραντωνάκη προς την έδρα του Μικρού Ορκωτού Δικαστηρίου υπέρ της καταδίκης της Έφης Κακαράντζουλα για απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι δήλωσε μετά το τέλος της σημερινής ακροαματικής διαδικασίας και της αγόρευσης του εισαγγελέα ότι παίρνει κουράγιο για τον “ισόβιο Γολογθά” που είναι αναγκασμένη να αντιμετωπίσει.

“Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για τη στάση της Δικαιοσύνης μέχρι σήμερα, η οποία μου δίνει κουράγιο για να αντιμετωπίσω τον ισόβιο Γολγοθά που έχω να ανέβω και στον οποίο με έχει υποβάλλει η Έφη Κακαράντζουλα”, είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Νωρίτερα, ο εισαγγελικός λειτουργός ανέλυσε το αμιγώς νομικό σκέλος της υπόθεσης και προχώρησε στην καταγραφή των πραγματικών γεγονότων που καθόρισαν τις κινήσεις της κατηγορούμενης αλλά και τη ζωή της Ιωάννας.

Πρότεινε και ζήτησε από την έδρα η 36χρονη να καταδικαστεί για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ζητώντας παράλληλα να απορριφθεί το αίτημα της υπεράσπισης για μετατροπή του κατηγορητηρίου.

“Τυγχάνει απορριπτέος ο ισχυρισμός της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης. Συνάγεται ότι οπωσδήποτε θεώρησε ως πιθανό το θάνατο της παθούσας και το επιδοκίμασε. Προτείνω να κηρυχθεί ένοχη για τα απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο και σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Ζήτησε μια δίκαιη δική και μια δεύτερη ευκαιρία. Της δόθηκε δυνατότητα να απολογηθεί στον ανακριτή, να απολογηθεί ενώπιον μας για μια πράξη που έχει τελέσει και έχει ομολογήσει. Δεν έδωσε όμως ποτέ στην Ιωάννα τέτοια δυνατότητα. Την καταδίκασε εφ’ όρου ζωής να ανεβαίνει κάθε μέρα έναν Γολγοθά”, είπε ο κ. Μαστραντωνάκης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νίκαια: Δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο

Στον Άρειο Πάγο μήνυση γονέα θύματος των Τεμπών

Moulin Rouge… χωρίς φτερά-Κατέρρευσε τμήμα του κόκκινου μύλου

Αποδοκιμασία του Μάικ Τζόνσον στο Κολούμπια

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα