ΑΘΗΝΑ
21:38
|
21.05.2024
Ο Ιάπωνας πρωθυπουργός Φούμιο Κισίντα σχεδιάζει να συμμετάσχει στη διάσκεψη για το Κλίμα που ξεκινά στη Γλασκώβη στα τέλη Οκτωβρίου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Ιάπωνας πρωθυπουργός Φούμιο Κισίντα σχεδιάζει να συμμετάσχει στη διάσκεψη για το Κλίμα που ξεκινά στη Γλασκώβη στα τέλη Οκτωβρίου, όπως μετέδωσε το δίκτυο NHK.

Ο Κισίντα σχεδιάζει να επισκεφθεί το Ηνωμένο Βασίλειο αφού ολοκληρωθούν οι εκλογές στην κάτω Βουλή της Ιαπωνίας στις 31 Οκτωβρίου και είναι πιθανόν να έχει συνομιλίες με άλλους ηγέτες στο περιθώριο της διάσκεψης COP26. Εάν υλοποιηθούν τα σχέδιά του, θα είναι το πρώτο ταξίδι του Κισίντα στο εξωτερικό από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντά του, όπως μετέδωσε το NHK.

Η 26η Διάσκεψη των Μερών (COP26) της Σύμβασης-Πλαισίου των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή θα πραγματοποιηθεί από τις 31 Οκτωβρίου έως τις 12 Νοεμβρίου στη Γλασκώβη της Σκωτίας. Στη διάσκεψη θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι περίπου 200 χωρών, μεταξύ των οποίων και παγκόσμιοι ηγέτες.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εντάλματα σύλληψης για Νετανιάχου και Γκάλαντ ζητά το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο-Είναι εξωφρενικό απαντά ο πρόεδρος Μπάιντεν

Οι ΗΠΑ «απορρίπτουν βασικά» τη σημερινή ανακοίνωση του εισαγγελέα του ΔΠΔ Καρίμ Χαν σχολίασε ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών. Ποικιλία αντιδράσεων στην Ευρώπη.
ΣΥΝΑΦΗ

Μεξικό: Θύματα θερμοπληξίας εκατοντάδες πίθηκοι στο Ταμπάσκο

ΛΔ Κονγκό: Αμερικανοί μεταξύ των υπόπτων για απόπειρα πραξικοπήματος

Βόρεια Μακεδονία: Η πρόεδρος αφαίρεσε την ονομασία της χώρας από την επίσημη ιστοσελίδα

Διακήρυξη χωρών και εταιριών στη Σεούλ για την ασφάλεια Τεχνητής Νοημοσύνης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα