ΑΘΗΝΑ
00:25
|
13.07.2026
Η Σουηδία δεν έχει επίσημη ενημέρωση από την τουρκική πλευρά για την επερχόμενη απέλαση του πρεσβευτή της από την Άγκυρα
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Σουηδία δεν έχει επίσημη ενημέρωση από την τουρκική πλευρά για την επερχόμενη απέλαση του πρεσβευτή της από την Άγκυρα. Αυτό ανέφερε σύμφωνα με την εφημερίδα Αftonbladet, η εκπρόσωπος Τύπου του σουηδικού υπουργείου Εξωτερικών,Hanna Rehn.

Η σουηδική εφημερίδα επικοινώνησε μέσω e-mail με τον Σουηδό πρέσβη στην Τουρκία, Staffan Herrström, θέτοντας του ερωτήματα για την απόφαση του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν να προβεί τόσο στην απέλαση του, όσο και σε αυτή άλλων εννιά πρέσβεων που υπέγραψαν την επιστολή στήριξης στον Οσμάν Καβαλά. Ο πρέσβης παρέπεμψε το αίτημα στο σουηδικό ΥΠΕΞ και το γραφείο της υπουργού Εξωτερικών Ann Linde, το παρέπεμψε με τη σειρά του στο γραφείο Τύπου του υπουργείου.

ΠΗΓΗ: Capital.gr

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στους δύο οι νεκροί από την πυρκαγιά στο Δερβένι (upd)

Η Nestle σκέφτεται να κατεβάσει την τιμή του καφέ…

Πάνω από 1.900 οι νεκροί από τους σεισμούς στη Βενεζουέλα

Νάξος και Ηρακλειά σε επεισόδιο δημοφιλούς ταξιδιωτικής εκπομπής του France 5

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα