ΑΘΗΝΑ
10:48
|
25.04.2024
Με συλλυπητήρια μηνύματα αποχαιρετά ο πολιτικός κόσμος την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, που έχασε τη μάχη για τη ζωή το πρωί στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με συλλυπητήρια μηνύματα αποχαιρετά ο πολιτικός κόσμος την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝ.ΑΛ.) Φώφη Γεννηματά που έχασε τη μάχη για τη ζωή το πρωί στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”, όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες.

“H είδηση της απώλειας της Φώφης Γεννηματά μας συγκλόνισε όλους. Ήταν μια σπουδαία πολιτικός, μια σπουδαία γυναίκα με πίστη στη δημοκρατία, που πάλεψε με γενναιότητα για αξίες και πιστεύω της. Εκφράζουμε τη θλίψη και την οδύνη μας. Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένειά της, στους οικείους της και στο Κίνημα Αλλαγής”, το μήνυμα του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου. 

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την ανακοίνωση του θανάτου της προέδρου του ΚΙΝ.ΑΛ., Φώφης Γεννηματά, επιστρέφει εκτάκτως στην Αθήνα. “Την αποχαιρετώ με σεβασμό και πλημμυρισμένος από τις σκέψεις που προκαλεί ο τόσο άδικος και πρόωρος χαμός της”, αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Μητσοτάκης στη δήλωσή του.

“Έδωσε με πείσμα και αξιοπρέπεια τη μάχη για τη ζωή μέχρι το τέλος. Η απώλειά της αφήνει πιο φτωχή την πολιτική ζωή της χώρας”, σημειώνει στην ανάρτηση του στο Facebook ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Με βαθιά θλίψη πληροφορήθηκα τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά. Έδωσε με πείσμα και αξιοπρέπεια τη μάχη για τη ζωή μέχρι…

Posted by Alexis Tsipras on Monday, October 25, 2021

Την βαθιά του θλίψη για την πρόωρη απώλεια της Φώφης Γεννηματά εξέφρασε ο Γενικός Κραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

“Την αποχαιρετώ με μεγάλο σεβασμό για την εντιμότητα της, αλλά και τη γενναιότητα με την οποία έδωσε τη μάχη για τη ζωή”, ανέφερε μεταξύ άλλων στο μήνυμά του ο κ. Κουτσούμπας.

“Ο θάνατος της Φώφης μας στέρησε έναν άνθρωπο που δεν περίσσευε στην Βουλή, μια γυναίκα που έβαζε φρένο στην άκρατη ανδροκρατία της πολιτικής σκηνής”, ανέφερε μεταξύ άλλων στο μήνυμά του ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης.

Συγκλονισμένη από την είδηση του θανάτου της Φώφης Γεννηματά, δήλωσε μέσω ανάρτησή της στο twitter, η Ντόρα Μπακογιάννη, εκφράζοντας τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους της.

Συγκεκριμένα, η κα Μπακογιάννη έγραψε στην ανάρτησή της: “Είμαι συγκλονισμένη. Η Φώφη ήταν μια μοναδική γυναίκα που πάλεψε με αξιοπρέπεια, δίνοντας δύναμη σε όλους. Θερμά συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένεια και τους φίλους της.”

“Αποχαιρετούμε τη Φώφη Γεννηματά  με σεβασμό στη συνεπή πορεία της, στην αξιοπρεπή  πολιτική της διαδρομή, στη γενναιότητα με την οποία έδωσε την πιο δύσκολη μάχη της. Στην οικογένειά της εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου”, ανέφερε στο συλλυπητήριο μήνυμα του για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά, ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής.

“Όλοι στο χώρο μας αισθάνονται προσωπικά και πολιτικά μεγάλη θλίψη για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά”, αναφέρει σε δήλωσή του ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης.

Τη Φώφη Γεννηματά αποχαιρέτησε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς χαρακτηρίζοντας της έντιμη και αγωνίστρια.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το ΜέΡΑ25 αναφέρει: “Η Φώφη Γεννηματά έχασε τη Μεγάλη Μάχη, μια μάχη που την έδωσε γενναία. Το ΜέΡΑ25 την αποχαιρετά με σεβασμό”.

Πώς αποχαιρέτησαν τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ τη Φώφη Γεννηματά

Θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά, η οποία έχασε το πρωί τη μάχη με τον καρκίνο. 

“Έχασα έναν δικό μου άνθρωπο”, δήλωσε ο Γιώργος Παπανδρέου μετά τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά.

Αργότερα με ανάρτησή του στο Facebook ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η Φώφη Γεννηματά “πάλευε όλα αυτά τα χρόνια μέχρι την τελευταία στιγμή με απίστευτη γενναιότητα για την Παράταξη, παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε, όπως ο πατέρας και η μητέρα της”.

Η Φώφη Γεννηματά, πάλευε όλα αυτά τα χρόνια μέχρι την τελευταία στιγμή με απίστευτη γενναιότητα για την Παράταξη, παρά…

Posted by George A. Papandreou on Monday, October 25, 2021

“Η Φώφη Γεννηματά έδωσε πολλές μάχες στη ζωή της κερδίζοντας την εκτίμηση και το σεβασμό φίλων και αντιπάλων που στο πρόσωπό της έβλεπαν μια γενναία πολιτικό, με καθαρές και έντιμες θέσεις”, αναφέρει ο ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής και υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝ.ΑΛ., Νίκος Ανδρουλάκης.

“Δεν έχω λόγια”, έγραψε στο twitter ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Συγκλονισμένος δηλώνει από την πλευρά του ο Χάρης Καστανίδης.

“Υπάρχουν κάποιες στιγμές που τα λόγια δεν έχουν νόημα. Ήσουν το φωτεινό χαμόγελο που ακούμπησε την ψυχή μας, ο οδηγός μας στα δύσκολα, ο φάρος μας στα σκοτάδια , ο Άνθρωπός μας”, ανέφερε ο Παύλος Χρηστίδης στην ανάρτηση του και πρόσθεσε: 

Συγκλονισμένος από την είδηση δηλώνει και ο Παύλος Γερουλάνος, ανακοινώνοντας ότι αναστέλλει την προεκλογική του εκστρατεία. 

View Post

“Έφυγε η αγαπημένη μας Φώφη”, σχολίασε για το θάνατο της ο γραμματέας της Κ.Ο. του ΚΙΝ.ΑΛ., Βασίλης Κεγκέρογλου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μαδούρο: Η Μπολιβαριανή Συμμαχία υποστηρίζει τον πολυπολικό κόσμο

Ο Τοκάγιεφ για τους «εχθρούς του Καζακστάν»

Αποδοκιμασία του Μάικ Τζόνσον στο Κολούμπια

Καλέσματα από Εργατικό Κέντρο Αθήνας, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ για την απεργία της Πρωτομαγιάς

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα