ΑΘΗΝΑ
22:23
|
26.04.2024
Ο Αμερικανός ηθοποιός διαγνώστηκε το 2018 με προχωρημένο καρκίνο του προστάτη, ο οποίος αργότερα εξαπλώθηκε στα οστά του.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε ηλικία 59 ετών έφυγε από τη ζωή ο Αμερικανός ηθοποιός, Τζέιμς Μάικλ Τάιλερ, ο οποίος για πολλά χρόνια υποδυόταν τον “Γκάνθερ” στην αμερικανική κωμική τηλεοπτική σειρά “Τα Φιλαράκια”. “Ο Τάιλερ πέθανε στο σπίτι στο Λος Άντζελες το πρωί της Κυριακής”, αναφέρει η ανακοίνωση του μάνατζερ του εκλιπόντος ηθοποιού. “Αν τον γνωρίζατε μια φορά, τον κάνατε φίλο για μια ζωή”, πρόσθεσε διευκρινίζοντας ότι αφήνει πίσω του τη σύζυγό του, Τζένιφερ Κάρνο, “τη μεγαλύτερη αγάπη της ζωής του”.

Ο Τζέιμς Μάικλ Τάιλερ διαγνώστηκε το 2018 με προχωρημένο καρκίνο του προστάτη, ο οποίος αργότερα εξαπλώθηκε στα οστά του. Ο μάνατζερ του δήλωσε επίσης: “ήθελε να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους, με μεγάλη γενναιότητα μοιράστηκε την ιστορία του και συμμετείχε σε εκστρατείες για τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του προστάτη προτρέποντας τον ανδρικό πληθυσμό να κάνει τις απαραίτητες αιματολογικές εξετάσεις από την ηλικία των 40 ετών”.

Ο Γκάνθερ έγινε ένας από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες της σειράς “Τα Φιλαράκια”,  διευθύνοντας το καφέ “Central Perk” εκεί όπου και οι έξι βασικοί χαρακτήρες περνούσαν τον περισσότερο χρόνο τους. Καθ’ όλη τη διάρκεια της 10χρονηςης επιτυχημένης αμερικανικής τηλεοπτικής κωμωδίας, ο Γκάνθερ λάτρευε κρυφά την Ρέιτσελ, την οποία υποδυόταν η Τζένιφερ Άνιστον.

Τον περασμένο Μάιο, Τζέιμς Μάικλ Τάιλερ, έκανε μια σύντονη εμφάνιση μέσω Zoom στο επετειακό επεισόδιο επανένωσης όλων των πρωταγωνιστών της αγαπημένης κωμικής σειράς και είχε δηλώσει: “Ήταν τα δέκα καλύτερα και αξέχαστα χρόνια της ζωής μου. Ήταν η καλύτερη εμπειρία της ζωής μου. Ήταν υπέροχο και απλά απολαυστικό να συνεργάζεσαι με αυτούς τους ανθρώπους”. Ο Τάιλερ εμφανίστηκε σχεδόν σε όλα από τα συνολικά 150 επεισόδια της κωμικής σειράς που προβαλλόταν στο δίκτυο NBC από το 1994 έως το 2004.

Αποτίνοντας φόρο τιμής στον συμπρωταγωνιστή της η Τζένιφερ Άνιστον έγραψε στον λογαριασμό στο Instagram: “Τα Φιλαράκια θα ήταν πολύ διαφορετικά χωρίς εσένα. Σε ευχαριστώ για το γέλιο και τη χαρά που μας χάριζες απλόχερα στα γυρίσματα και στη ζωή μας. Θα μας λείψεις πολύ”.

Η Κόρτνεϊ Κοξ, η οποία υποδυόταν στη σειρά τη Μόνικα, αποχαιρέτισε τον συμπρωταγωνιστή της με το εξής μήνυμα στο Instagram: “Το μέγεθος της ευγνωμοσύνης που χάριζες και έδειχνες κάθε μέρα στα γυρίσματα είναι το μέγεθος της ευγνωμοσύνης που αισθάνομαι επειδή σε γνώρισα”. “Η Warner Bros. Television θρηνεί την απώλεια του Τζέιμς Μάικλ Τάιλερ, ενός αγαπημένου ηθοποιού και αναπόσπαστο μέρος της οικογένειας των ΦΙΛΩΝ μας. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένειά του, τους φίλους, τους συναδέλφους και τους θαυμαστές του”, ήταν η ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο Twitter.

Με πληροφορίες από BBC

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μέρες Καριέρας αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Κληρώθηκαν οι δικαιούχοι του προγράμματος Τουρισμός για Όλους 2024

Αμερική: Γη της υποκρισίας, της καταστολής και της βίας…

Φωτιά στη Νέα Σμύρνη: Απεγκλωβίστηκε γυναίκα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα